Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
09.06.2015 21:10:42
Deli članek:

Zlatanovi moški nasveti Ødegaardu

Reuters

Prijateljska tekma med Norveško in Švedsko se je v Oslu sicer končala s prijateljskih 0:0, veliko bolj pa je bilo zanimivo po tekmi, ko je za nekaj sočnih izjav poskrbel kdo drug kot Zlatan Ibrahimović.

Po tekmi so ga novinarji seveda vprašali, kaj si misli o svojem nasprotniku na tekmi, mladem Martinu Ødegaardu, je bil Zlatan tako kot vselej neposreden. "Ima očeta, ki ima vse pod nadzorom. Najprej mora Martin odrasti, nato pa se znebiti svojega očeta," se je glasila izjava, ki je pri sosedih dvignila ogromnu prahu in jih ni zanimalo niti to, da je visokorasli nogometaš v nadaljevanju pohvalil vzhajajočo zvezdo.

Na Zlatanovo izjavo so se takoj oglasili trenerji, selektorji in ostali nogometni strokovnjaki, ki so bili zgroženi nad Švedovim razmišljanjem. "Drugače bi bilo, če bi ga oče silil v določene stvari, toda lahko rečem, da je Hans Erik Martinov najboljši svetovalec, Zlatan pa ne ve, kaj govori," je povedal trener Vegard Hansen, odzval pa se je tudi mladi nogometaš Reala. "Nimam nobene potrebe, da bi komentiral vse skupaj. Jaz in tisti okrog mene vedo, da z očetom izjemno dobro sodelujeva. Mislim, da sem že odrasel, toda lahko se zgodi, da še bolj odrastem."