stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 09.06.2015 18:47:02

Zagotovo nazaj v Genovo, kaj pa potem?

Profimedia
Kje bo v naslednji sezoni igral nadarjeni slovenski obrambni nogometaš Luka Krajnc?

Čeprav je star šele 20 let, ima slovenski nogometaš Luka Krajnc za sabo že nemalo tekem na vrhunski ravni. Štajerec, ki prihaja iz Kaple na Kozjaku, je v sezoni 2014/15 odigral 22 obračunov v elitni italijanski serie A, prvič si je prislužil tudi vpoklic v člansko reprezentanco. S svojimi igrami v dresu Cesene je navdušil številne klube, tudi tiste, ki so glavni pri Genoi. Klub iz Genove je na papirju še vedno njegov lastnik, pri Ceseni je dejansko dve leti igral le kot posojen. Zdaj naj bi se zagotovo vrnil na kultni Marassi, a vprašanje, če bo tam tudi dejansko ostal.


Trener Genoe Gian Piero Gasperini, ki je ravno danes podpisal novo pogodbo, naj bi mladega Slovenca visoko cenil, pripravljen mu je tudi ponuditi priložnost v svoji ekipi. Toda zna se zgoditi, da bo Genoa za Krajnca prejela ponudbo, ki jo bo težko zavrniti. Že pred časom se je govorilo, da nadarjenega obrambnega nogometaša spremlja sloviti Milan, zdaj naj bi se v bitko zanj vmešal še nekdo drug.

Govor teče o Laziu, klubu iz Rima, ki je pravkar končano sezono italijanskega prvenstva sklenil na visokem tretjem mestu. To pomeni, da sinje modre v naslednjem tekmovalnem letu čakajo najmanj kvalifikacije za ligo prvakov, to tekmovanje pa bi bilo zagotovo tudi za Krajnca dovolj mamljivo, da bi se odrekel Genoi in pristal na selitev v prestolnico.

Članki iz rubrike