Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
17.04.2015 16:49:47
Deli članek:

Luizu v bran priskočila mama

Reuters

Med nogometnimi navdušenci še vedno odmeva vse prej kot dobra predstava Brazilca Davida Luiza na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov z Barcelono.

V sredo zvečer se mu je smejal ves nogometni svet, Urugvajec Luis Suarez se je podpisal pod dva zadetka, oba pa sta  bila pravi mojstrovini, v obeh akcijah pa je žogo med nogama potisnil domačemu branilcu Davidu Luizu. Tako so svetovni splet preplavile različne karikature in fotomontaže, v katerih je v glavni vlogi prav nesrečni branilec PSG-ja. 

A vse to ni prizadelo le Luiza, temveč tudi njegove mame, njegove najboljše prijateljice sodeč po nogometaševih številnih zapisih na twitterju in ostalih družabnih omrežjih. Tako se mu je na Instagramu postavila v njegov bran, očitno je stvari na zelenici videla drugače kot vsi ostali.

"Imam sina in vedno ga bom imela. Vedno hodi z dvignjeno glavo in z žogo v nogah. Bog vse ve. Jezus se vsak dan bori za nas, toda vseeno še obstajajo ljudje, ki bodo obsojali. Kdo smo mi, da bi obsojali? Vedno te bom imela rada po dobrih tekmah, še veliko bolj pa po slabih," je zapisala ganjena Regina Celia.