Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.04.2015 12:03:54
Deli članek:

Jokić: Najtežje obdobje v karieri

Profimedia

Bojan Jokić ne skriva zadovoljstva, ker se je vrnil po hudi poškodbi.

Nasmešek se je vrnil na obraz Bojana Jokića. S temi besedami so pri Villarrealu začeli prispevek o reprezentantu Slovenije, za katerim je prava nočna mora. Gorenjec je bil izven pogona skorajda leto dni, življenje mu je zagrenila huda poškodba kolena. Toda zdaj je dokončno okreval, nedolgo tega odigral vseh devetdeset minut in spet dobil občutek, kako je biti profesionalni nogometaš.

"Dolgo sem čakal, predolgo. Nisem si mislil, da bo tako težko, toda bilo je res neprijetno. Sprva mi je bilo rečeno, da bom počival tri mesece, toda nato se je vleklo in vleklo. Hudo je bilo tudi zaradi tega, ker dolgo ni bilo znano, kdaj bom nared. Ampak kar šteje, je to, da sem zdaj spet v redu," si je oddahnil nekdanji nogometaš Chieva in iskreno priznal: "To je bilo najhujše obdobje moje nogometne kariere."

Ob tem že lahko napovemo: v tem tednu smo Bojana Jokića obiskali v Španiji in že v kratkem si boste lahko v časniku Ekipa in kasneje tudi na spletni strani prebrali ekskluzivno reportažo z obiska pri nogometašu rumene podmornice.