pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 05.11.2014 13:08:22

Nekdanji zvezdnik v zapor?

vszi
Nekoč je gole zabijal kot za šalo, zdaj mu grozi zaporna kazen.

Se še spomnite, s kakšno lahkoto je nekoč Adriano zabijal gole v dresu italijanskega velikana Interja? Bil je tako prepričljiv, da je bil določen čas za številne celo najboljši napadalec na svetu. Toda idila ni trajala dolgo. Ko ga je vase posrkalo nočno življenje, ko je začel redno prazniti pivske steklenice in ko je po smrti očeta padel še v depresijo, je njegova kariera doživela strm in neverjetno hiter padec. Danes 32-letni nogometaš je zakockal vse, kar si je priigral s trdim delom, iz rok je izpustil priložnost, po kateri hrepenijo številni, a je nikdar ne dočakajo.


Potem ko se v zadnjem letu o Adrianu ni veliko govorilo, se zdaj spet: toda vnovič zaradi napačnih razlogov. Napadalec, ki naj bi se oktobra začel pogovarjati s francoskim drugoligaškim klubom Le Havre, a z njim vsaj uradno še ni podpisal pogodbe, je bil namreč obtožen povezav s kriminalno združbo iz Ria de Janeira, ki se ukvarja predvsem z razpečevanjem mamil, in poneverbe – kakšne, ni znano. Leta 2008 naj bi Adriano kupil motorno kolo in ga podaril razvpitemu mamilarskemu botru Paulu Rogeriu de Souzi Pazu, ki je poznan tudi pod vzdevkom Mica. Motorno kolo, čigar uradna lastnica je bila Micova mama, so nato uporabljali pri razpečevanju mamil. Obtožbe o tem, da je Adriano povezan s kriminalci, so na plan prvič prišle leta 2010, zdaj so ga uradno obtožili, kar pomeni, da je pred njim vse prej kot prijeten sodni proces. In če ga bodo spoznali za krivega, mu bo grozila celo zaporna kazen. Nekajletna, da ne bo pomote.

Za Adriana ni bil odrejen pripor, a brazilski mediji pišejo, da se mora vrniti domov in ustreznim organom tudi predati svoj potni list, saj so ocenili, da obstaja nevarnost pobega pred roko pravice. Prestop v Le Havre torej vsaj za zdaj ne pride v poštev ...

Članki iz rubrike