pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 05.11.2014 10:17:52

Anketa: Kaj lahko Maribor doseže na današnji tekmi s Chelseajem?

V Ekipini anketi smo za mnenje o današnji tekmi v Ljudskem vrtu povprašali tri športne osebnosti.

Kikbokser Tomaž Barada, nekdanji košarkar Slavko Kotnik in smučar prostega sloga Filip Flisar trdijo, da se bodo Mariborčani bolje odrezali kot v Londonu, bolj previdni pa so pri napovedih.


Filip Flisar

Verjamem, da se bo končalo bolje kot na prvi tekmi, ko mu je zmanjkalo tudi nekaj športne sreče. Upam, da nogometašem ta visok poraz ni preveč ostal v glavi. Če se bodo zbrali, lahko dosežejo precej več, vsekakor bo določena prednost tudi domač teren. Kar zadeva rezultat, ga ne bi napovedoval, saj tega ne počnem niti zase. Naj odigrajo, kot znajo, pa bomo vsi zadovoljni.
 

Slavko Kotnik

V Londonu so Mariborčani doživeli učno uro nogometa in upam, da so se vsi od nje tudi kaj naučili. Pričakujem, da bodo pred svojimi gledalci dali vse od sebe in se borili do zadnjih atomov moči. Zmago je težko pričakovati, verjamem pa v bolj izenačen boj in boljšo tekmo z njihove strani. Rezultata raje ne bi napovedoval, a uspeh bo že minimalen poraz. Chelsea je klub, ki se zagotovo ne bo igral s svojim ugledom, ampak bo tudi tokrat v tekmo šel maksimalno.
 

Tomaž Barada

Mariborčani so svoje naredili že s tem, da so se sploh uvrstili v ligo prvakov. V njej igrajo s klubi, s katerimi se po proračunu in vrednosti igralcev ne morejo primerjati, zato je velik uspeh že vsaka točka in vsak zadetek, ki ga dosežejo. Kar zadeva obračun s Chelseajem, prepričan sem, da bo vijoličaste na domačem terenu poneslo navijanje in bodo na igrišču pustili srce. Glede favorita ni dvoma, a ker sem po naravi večni optimist, verjamem, da Maribor tokrat ne bo izgubil.

Članki iz rubrike