20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

am
am
0 05.11.2014 11:08:56

Bobnarski nastop pred Mariborom

vszi
Tik pred odhodom v Slovenijo je vratar Chelseaja Petr Čech, sicer ljubiteljski bobnar, na svetovni splet naložil svoj doslej najboljši in najbolj odmeven glasbeni izdelek.

Morda ga bo trener Jose Mourinho tako kot na prvi tekmi v Londonu postavil med vratnici, morda bo nocoj v Ljudskem na klopi rezerva mlajšemu belgijskemu čuvaju mreže Thibautu Courtoisu. Ne glede na to pa je češki vratar Petr Čech že navdušil ljubitelje glasbe in radovedneže po vsem svetu.

Že dolgo časa je znano, da 33-letnik obožuje igranje na bobne in v preteklosti se je izkazal že z nekaj bobnarskimi priredbami, ki jih je delil z oboževalci na spletu in ki so doživele kar dober sprejem. Med njimi najboljšega izvedba pesmi Eye of the Tiger iz filma Rocky in kultna Smells like teen spirit iz repertoarja Nirvane.



No, še nikoli pa dolgoletni češki reprezentant s svojim glasbenim udejstvovanjem ni navdušil tako zelo kot tik pred včerajšnjim odhodom v Maribor. Njegov tokratni nastop, je že po odmevnosti in odzivih že v prvih dvanajstih urah močno presegel predhodnike in kot prvi doslej postaja svetovno slaven.

"Lotil sem se svoje najljubše glasbene skupine. Izvedba ni popolna, a na vsak način sem zadevo začel odigrati v enem kosu brez popravkov in to mi je uspelo," je povedal ob tem, ko je v svet poslal posnetek priredbe komada Walk zasedbe Foo Fighters. Vse ostalo pa naj o nastopu zvezdnika, ki občasno zaigra tudi s katero od čeških skupin, pove spodnji posnetek.

Članki iz rubrike