Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
29.09.2014 19:26:22
Deli članek:

Drogba se je vrnil prehitro

Reuters

Čeprav bodo vse oči slovenskih ljubiteljev nogometa v torek zvečer uprte v Gelsenkirchen, bomo z zanimanjem spremljali tudi drugo tekmo skupine G med Sportingom in Chelseajem.

Vse štiri ekipe bodo jutrišnji drugi krog tekmovanja začele s točko, kar vsekakor ne zadostuje velikemu favoritu Chelseaju, ki bi si rad na vsak način hitro zagotovil napredovanje in mirno nadaljevanje sezone. Četa Joseja Mourinha se bo v drugem krogu predstavila v domovini karizmatičnega trenerja, v prestolnico pa so se Londončani odpravili brez napadalca iz Slonokoščene obale Didierja Drogbaja. 

Šestintridesetletni napadalec je začel tekmo prvega kroga proti Schalkeju, ko je v prvi enajsterici zamenjal Diega Costo, ki se kljub odlični formi še vedno ubada s poškodbo stegenske mišice, zaradi česar mu Mourinho namenja več počitka. A tudi Drogbajeva vrnitev na zelenice po poškodbi se ni izkazala za zadetek v polno.

"Videti je, da sem se po poškodbi gležnja prehitro vrnil in vse skupaj se je še stopnjevalo s treningi, zato nisem odpotoval z ekipo. Kljub temu pa ji želim vse najboljše," je na twitterju zapisal strelec odličilnega zadetka za Chelsea v finalu lige prvakov leta 2012.