Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2014 16:26:06
Deli članek:

Zlatan še ni nared

Reuters

Letos skromni PSG v torek proti še vedno ne bo mogel računati na alfo in omego svoje ekipe.

Zlatan Ibrahimović in njegov francoski klub sta naredila vse, da bi bil švedski napadalec nared do tekme, ki bi mu veliko pomenila, ponudila pa tudi priložnost za maščevanje nekdanjemu klubu in soigralcem. A nanjo bo moral še počakati, zdravniška ekipa pariškega kluba je namreč danes sporočila, da ne bo mogel igrati. Drugo priložnost bo imel 10. decembra, ko se bosta v zadnjem krogu predtekmovanja tekmeca pomerila še na Camp Nouu.

Ibrahimović je zaradi poškodbe pete že izpustil dve ligaški tekmi v francoskem prvenstvu. "Pregled poškodovane pete je pokazal, da igralec ne more nastopiti. Zlatan Ibrahimović ne bo igral na tekmi lige prvakov proti Barceloni," so danes sporočili iz vrst PSG.

Sicer pa visokorasli nogometaš ni prizanesel nekdanjemu trenerju Barcelone Pepu Guardioli, ki ga je okrivil za to, da leta 2009 s Katalonci ni osvojil lige prvakov. Takrat je bil Ibra zamenjan v 63. minuti povratne tekme polfinala proti kasnejšemu zmagovalcu Interju. "Imeli smo najboljše moštvo na svetu, toda izgubili smo ligo prvakov zaradi slabih odločitev dotičnega posameznika," je puščice proti Guardioli ustrelil Ibrahimović in nato vendarle omilil vse skupaj: "Tako pač je, danes se ne morem pritoževati in moram pozabiti na vse skupaj, ker sem pri Barceloni doživel res lepe trenutke."