Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
07.08.2014 13:10:41
Deli članek:

Claudio Bravo debitiral z veliko napako

Reuters

Čilenski vratar Claudio Bravo je v svojem debiju v Barceloninem dresu naredil napako, po kateri je vezist Napolija Blerim Džemaili dosegel zadetek, ki ga nihče ni pričakoval.

Nekdanji član Real Sociedada je prvi nastop v katalonskem velikanu vknjižil v Ženevi, kjer sta se v prijateljskem obračunu pomerila Barcelona in Napoli. Italijanski prvoligaš pa je slavil z 1:0. Edini zadetek na tekmi je po veliki napaki Claudia Brava dosegel švicarski reprezentant Blerim Džemaili.

Seveda si vsakdo želi dobrega starta v novem okolju, tako je bilo tudi pri Bravu, ki pa vseeno ni imel te sreče. Po koncu dvoboja je bil seveda zelo razočaran zaradi napake, ki se mu je primerila v 80. minuti, vendar ne obupuje. "Vse je teklo kot po maslu. Imel sem malo dela in ga opravil brez kakršnihkoli težav. Za zadetek sem kriv samo jaz, šlo je za mojo napako, ki je prišla zaradi pomanjkanja zbranosti. Džemaili je streljal od daleč in mislil sem, da bom strel ukrotil. Ampak tudi to se zgodi in vratarji moramo živeti s temi stvarmi. Nisem veliko treniral, vendar to ne more biti izgovor. Ni se zgodilo prvič in na svetu ni vratarja, ki ne bi delal napak," je povedal Bravo, ki je nase še posebej opozoril z odličnimi obrambami na svetovnem prvenstvu v Braziliji.