Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2014 22:50:02
Deli članek:

Znani možni nasprotniki Maribora

Drago Wernig - TAKA

Po koncu vseh tekem 3. kroga kvalifikacij so vijoličasti dobili vse možne nasprotnike v zadnjem, 4. krogu kvalifikacij. Kdo so torej ekipe, ki lahko edinemu slovenskemu predstavniku stoji na poti do raja?

Odgovor na to bomo dobili v petek, ko bo žreb v Nyonu (začel se bo ob 12. uri), že zdaj pa je znano, da Maribora ne bo med nosilci. Ni sicer veliko manjkalo, da bi se Štajerci prebili med nosilce; ker je Legia še v drugo premagala Celtic in ker je izpadel tudi Šerif, bi moralo spodrsniti še zagrebškemu Dinamu in Ludogorcu. Hrvatom je, Aalborg je utišal tako ali tako vnovič precej prazen Maksimir, Ludogorcu pač ne.

Mariborčane tako čakajo zahtevni, a tudi atraktivni nasprotniki. V prvi vrsti je tu Red Bull Salzburg, za katerega igra Kevin Kampl, oziroma je bolje rečeno eden njihovih glavnih zvezdnikov. Vijoličasti bi se lahko odpravili tudi v Bolgarijo na obisk k Romanu Bezjaku in njegovemu Ludogorcu, med možnimi nasprotniki pa so še Steaua, BATE Borisov in APOEL.
Odgovor na to bomo dobili v petek, ko bo žreb v Nyonu (začel se bo ob 12. uri), že od sinoči pa je že znano, da Maribora ne bo med nosilci. Ni sicer veliko manjkalo, da bi se Štajerci prebili med nosilce; ker je Legia še v drugo premagala Celtic in ker je izpadel tudi Šerif, bi moralo spodrsniti še zagrebškemu Dinamu in Ludogorcu. Hrvatom je, Aalborg je utišal tako ali tako vnovič precej prazen Maksimir, Ludogorcu pač ne.

Mariborčane tako čakajo zahtevni, a tudi atraktivni nasprotniki. V prvi vrsti je tu Red Bull Salzburg, za katerega igra Kevin Kampl, ozziroma je bolje rečeno eden njihovih glavnih zvezdnikov. Vijoličasti bi se lahko odpravili tudi v Bolgarijo na obisk k Romanu Bezjaku in njegovemu Ludogorcu, med možnimi nasprotniki pa so še Staua, Bate in Apoel.