Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
de
de
02.08.2014 15:43:55
Deli članek:

Medel bo le okrepil Inter

vszi

Kot vse kaže je ena letošnja prestopna saga končno končana. Milanski Inter je dolgo časa lovil čilenskega reprezentanta Garyja Medela in ga naposled le ujel.

Valižanski Cardiff, ki je v zadnji sezoni izpadel iz angleške premier lige, se je izkazal kot zelo trdega pogajalca. Italijanski velikan je za njihovega nogometaša Garyja Medela, ki ga je Cardiff pred začetkom prejšnje sezone iz Seville pripeljal za več kot 13,5 milijonov evrov, kar je njihov rekord, poslal veliko ponudb, toda prav vse so bile zavrnjene.

Na koncu pa bo, kot vse kaže, čilenski pitbull, kot kličejo Medela, le oblekel modro-črni dres Interja. Njegov agent Fernando Felicevich in športni direktor Interja Piero Aussilio se v tem trenutku mudita v Cardiffu, kjer se dogovarjata o še zadnjih podrobnostih glede prestopa. Inter naj bi Cardiffu za prestop Medela plačal okrog 7,5 milijonov evrov, kako zelo pa si Čilenec želi odhoda v Lombardijo pa priča tudi njegova gesta, s katero naj bi svojo z Interjem dogovorjeno plačo zmanjšal za kar 620 tisoč evrov na leto, da bi lahko modro-črni ponudili še nekaj več denarja Cardiffu.