Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
mi
mi
02.08.2014 14:14:05
Deli članek:

Lahko igra v vsakem klubu na svetu

Liverpool in Milan se bosta nocoj (ob 0:30 po našem času) v ZDA pomerila na prijateljski tekmi, trener kluba, ki domuje na Anfieldu, Brandon Rodgers, pa je pred obračunom spregovoril o enem nogometašu Milana, ki ga še posebej ceni.

"Mario Balotelli je velik nogometni talent. Spremljam ga še iz časov, ko je kot mladenič igral za Inter, spremljal sem tudi njegove dobre predstave v Manchester Cityju. Je nogometaš, ki ima vse in ki bi lahko igral za katerikoli klub v Evropi. Je hiter, njegov občutek za žogo je fantastičen, zna pa tudi zabijati zadetke," je italijanskega reprezentanta na veliko hvalil Brandon Rodgers.

Italijanski mediji pa že namigujejo, da naj bi Rodgers hvalospeve na Balotellijev račun pesnil predvsem zato, ker si želi, da bi triindvajsetletnik v naslednji sezoni znova zaigral v Angliji in da bi oblekel prav rdeči dres Liverpoola. Ni skrivnost, da Rodgers išče zamenjavo za Luisa Suareza, prav tako pa ni skrivnost niti, da je Milan v primeru dobre ponudbe pripravljen prodati Balotellija. Videli bomo, ali bodo sladke besede Rodgersa prepričale Super Maria, da se vrne v angleško premier ligo.