favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 31.05.2021 14:48:34

HAHAHA, kakšen kralj! Legenda Uniteda V OBRAZ večnim RIVALOM! Priredil je TA KOMAD! (video)

Twitter
Priredba je navdušila Unitedove navijače.

City je v soboto klonil na zadnji stopnički pred vrati tako želenega evropskega raja. Prah se po finalu letošnje lige prvakov še niti slučajno ni polegel in privrženci sinjemodrih v teh dneh najbrž nekoliko redkeje obiskujejo družbena omrežja.


Znano je, da sta med najbolj gorečimi pristaši meščanov iz Manchestra tudi brata Gallagher iz skupine Oasis. Noel in Liam sta redna obiskovalca na Etihadu, zato ni nič čudnega, da sta sredi tedna, ko so sosedi z Old Trafforda igrali finale evropske lige, stiskala pesti za Villarreal. United je klonil po enajstmetrovkah in Liam je hitro izkoristil priložnost na Twitterju. "We all live in a YELLOW SUBMARINE," je zapisal mlajši izmed bratov. Vsi živimo v rumeni podmornici.

Ko se je tri dni kasneje opekel še drugi velikan iz Manchestra, je bilo jasno, da je čas za maščevanje. Legendarni branilec Uniteda Patrice Evra je posnel video, v katerem vidno zadovoljen zbada Gallagherja. "Liam, kje si?! Se spomniš, ko si se smejal Unitedu. Zdaj si ti na vrsti. To je poseben ponedeljek zate, Liam. Nehaj govoriti, da je Manchester moder. Več lovorik imam kot cel tvoj klub," je nasmejano razlagal Francoz, nadaljeval pa je s prirejenim besedilom zimzelene pesmi skupine Oasis. Wonderwall je tokrat govoril o tem, da bo Manchester evropski naslov osvojil pri Evrajevih devetdesetih. Več v priloženem videu.

Članki iz rubrike