atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.04.2020 17:21:42

Ob tem se NAJEŽI KOŽA in dobiš CMOK V GRLU! Pomoč Srbije Italiji pospremili s HIMNO ATALANTE (video)

Profimedia
V času koronakrize je najbolj potrebna preprosta človeška solidarnost. In to so pokazali mnogi, če pa jo pospremijo še nogometni navijači, potem...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ob prisotnosti italijanskega ambasadorje iz Beograda pospremil letalo s pomočjo Italiji, da se lahko čim bolje spopada s posledicami pandemije. Italiji še vedno primanjkuje zaščitnih sredstev, zato so na pomoč stopili tudi Srbi. In pomoč je namenjena v Bergamo, kjer je bila pandemija najbolj zastrašujoča in od koder je tudi Atalanta, kjer igra najboljši slovenski nogometaš Josip Iličić. Mnogi so mnenja, da je bila tekma lige prvakov med Atalanto in Valencio v Milanu vir okužbe za Bergamo, zato so ob koncu govorov navijači, ki so se zbrali na letališču, zapeli pesem, ki je postala himna Atalante - 'La gente come noi non molla mai' (Ljudje kot smo mi, nikoli ne odnehamo). Prizor (na video posnetku okoli 28. minute), da se naježi koža in kaže na solidarnost med nogometnimi navijači po celem svetu.

Ta pesem pa je postala tudi zaščitni znak delavcev v skladiščih z zaščitno opremo, ki delajo neprekinjeno že od sredine marca. Samo globok poklon vsem, bi še zapisali.

Značke: bergamo, pomoč, pesem

Članki iz rubrike