kuber Dobra karma

Spoznajte glavna božanstva in deve, ki vladajo ...

Ana Sasso Svet24.si

FOTO: Bila je miss Jugoslavije, sedaj jih šteje ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

policijski-avto, dolnji-suhor Svet24.si

FOTO: Policisti v prekršku? V drugo dobil ...

sedi Necenzurirano

Dopoldan tvita za JJ in piše depeše, popoldne na...

Helena Blagne Odkrito.si

Helena Blagne - Skriva ljubimca?

lendero Njena.si

Avto Saše Lendero pokopalo drevo

nu
nu
0 25.04.2020 17:21:42

Ob tem se NAJEŽI KOŽA in dobiš CMOK V GRLU! Pomoč Srbije Italiji pospremili s HIMNO ATALANTE (video)

Profimedia
V času koronakrize je najbolj potrebna preprosta človeška solidarnost. In to so pokazali mnogi, če pa jo pospremijo še nogometni navijači, potem...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ob prisotnosti italijanskega ambasadorje iz Beograda pospremil letalo s pomočjo Italiji, da se lahko čim bolje spopada s posledicami pandemije. Italiji še vedno primanjkuje zaščitnih sredstev, zato so na pomoč stopili tudi Srbi. In pomoč je namenjena v Bergamo, kjer je bila pandemija najbolj zastrašujoča in od koder je tudi Atalanta, kjer igra najboljši slovenski nogometaš Josip Iličić. Mnogi so mnenja, da je bila tekma lige prvakov med Atalanto in Valencio v Milanu vir okužbe za Bergamo, zato so ob koncu govorov navijači, ki so se zbrali na letališču, zapeli pesem, ki je postala himna Atalante - 'La gente come noi non molla mai' (Ljudje kot smo mi, nikoli ne odnehamo). Prizor (na video posnetku okoli 28. minute), da se naježi koža in kaže na solidarnost med nogometnimi navijači po celem svetu.

Ta pesem pa je postala tudi zaščitni znak delavcev v skladiščih z zaščitno opremo, ki delajo neprekinjeno že od sredine marca. Samo globok poklon vsem, bi še zapisali.

Značke: bergamo, pomoč, pesem

Članki iz rubrike