ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
2 25.04.2020 16:17:33

No, pa bo spet kraljica! GEORGINA objavila nov ZELO VROČ video! Le kaj na to poreče RONALDO? (video)

Nekateri naredijo vse, da bi bili pripljubljeni. Potem, ko je izgubila naziv kraljice instagrama v Španiji, se je domislila nekaj vročega.

Ronaldo je z Georgino Rodriguez in otroci najprej osamitev prestajal v domači hiši s pogledom na Atlantski ocean, toda... Meni, da je tam premalo prostora (?) oziroma vsaj premalo zelenja in prostora okoli hiše. Zato so se vsi skupaj preselili v mirno ribiško vasico, v vilo, za katero Ronaldo plačuje 4000 evrov na teden. In tu naj bi imeli okoli hiše dovolj prostora za prostočasne aktivnosti. 

Georgina, nekdanja prodajalka v Gucciju, pa je bila kar malce užaljena, ker je izgubila naslov najbolj priljubljene ženske na družbenih omrežjih v Španiji. Zato je svojim oboževalcev, ima jih kar 17,1 milijona, podarila nov video, v katerem v oprijetih roza 'pajkicah' kaže vaje za boljšo telesno pripravljenost. No, verjetno njeni oboževalci, ko gledajo video, ne pomislijo na vaje, ampak na... Vedno pa nas je zanimalo, kaj na take objave pravi Cristiano Ronaldo. Ni nič ljubosumen? Georgina tega seveda ne dela zaradi denarja, saj ima Ronaldo na računu skoraj milijardo evrov, ampak ker bi bila rada slavna. Tako kot Karadshianovi? Morda. Vsaj ima svojo pot in svoj cilj in zaradi tega Georgine seveda ne moremo obsojati, da počne kar počne.

Značke: georgina, ronaldo

Članki iz rubrike