Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ue
ue
2 25.04.2020 16:17:33

No, pa bo spet kraljica! GEORGINA objavila nov ZELO VROČ video! Le kaj na to poreče RONALDO? (video)

Nekateri naredijo vse, da bi bili pripljubljeni. Potem, ko je izgubila naziv kraljice instagrama v Španiji, se je domislila nekaj vročega.

Ronaldo je z Georgino Rodriguez in otroci najprej osamitev prestajal v domači hiši s pogledom na Atlantski ocean, toda... Meni, da je tam premalo prostora (?) oziroma vsaj premalo zelenja in prostora okoli hiše. Zato so se vsi skupaj preselili v mirno ribiško vasico, v vilo, za katero Ronaldo plačuje 4000 evrov na teden. In tu naj bi imeli okoli hiše dovolj prostora za prostočasne aktivnosti. 

Georgina, nekdanja prodajalka v Gucciju, pa je bila kar malce užaljena, ker je izgubila naslov najbolj priljubljene ženske na družbenih omrežjih v Španiji. Zato je svojim oboževalcev, ima jih kar 17,1 milijona, podarila nov video, v katerem v oprijetih roza 'pajkicah' kaže vaje za boljšo telesno pripravljenost. No, verjetno njeni oboževalci, ko gledajo video, ne pomislijo na vaje, ampak na... Vedno pa nas je zanimalo, kaj na take objave pravi Cristiano Ronaldo. Ni nič ljubosumen? Georgina tega seveda ne dela zaradi denarja, saj ima Ronaldo na računu skoraj milijardo evrov, ampak ker bi bila rada slavna. Tako kot Karadshianovi? Morda. Vsaj ima svojo pot in svoj cilj in zaradi tega Georgine seveda ne moremo obsojati, da počne kar počne.

Značke: georgina, ronaldo

Članki iz rubrike