Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

pu
pu
18 24.04.2020 07:42:08

SLOVENSKI ŠPORTNIK nedavno TAKOLE PLJUVAL PO SLOVENCIH, zdaj je del VELIKE AFERE pri dobavi mask!

NN
Peter Podlunšek je svetovno znani in uspešni akrobatski pilot in poslovnež.

Peter Podlunšek je slovenskim in tudi tujim športnim navdušencem še kako dobro znan. Gre namreč za priznanega akrobatskega pilota, ki je pustil pečat na največjih tekmovanjih na svetu. Hkrati pa je tudi uspešen podjetnik in prejemnik naziva podjetnik leta za leto 2019. Pred dnevi pa je je ostro udaril po Slovencih in Slovenkah, označil nas je za 'zahojene' in zapisal, da smo sami sebi največji sovražnik. "Februarja, marca sem bral, da se bomo resetirali, da bomo boljši po koroni....no, jaz v pravljice pač po zadnjem mesecu in stanju duha slo folka več ne verjamem. Stvarno smo zahojeni in sami sebi največji sovražniki," je zapisal Podlunšek še preden se je izkazalo, kakšna je njegova vloga pri aferi zaradi dobave mask. 

peter podlunsek pm
Profimedia

Njegov zapis, ki ga je objavil na svoji Facebook strani, objavljamo v celoti: 

Nekaj ne razumem. Isti mediji doma nabijajo kako je omejitev gibanja med občinami, pa čeprav dejansko represivni organi ne težijo preveč, oz jih večina prijav pihaja prav od samega folka!!!, uvajanje JJ diktature, potem pa na isti strani hvalospevi ukrepom iz drugih držav, ki so še bistveno bolj drastični (primer članka v prilogi ). A res ne premoremo vsaj kanček zdrave pameti, a bomo morali spremeniti začetek nacionalne himne s stavkom " Kad lud jebe zbunjenog..."
Berem Šarca, Židana....kot, da niso vładali zadnjih 10 let in sami odstopili pred dvema mesecema, in to ravno takrat, ko bi bilo potrebno najbolj zagristi, saj je Korona že harala naokoli? Derejo se kaj je vse narobe ( ne kaj bi se dejansko moralo pravilno narediti ). Derejo se kot, da nismo imeli leve vlade že od 1991 leta. NI čudno da nam nataliteta pada, ko pa je jebanje na suho postal naš nacionalni šport.
Ko berem in poslušam medije, pa folk, imam občutek, da ne moremo k sosedom na morje, na Dunaj na šetnjo na Mariahilferplatz, v Graz po boljši pralni prašek in "zahodno" čokolado, I Italijo po usnjeno jakno ker nas ta grdi JJ ne pusti. V bistvu pa nas sosedje ne pustijo k njim. Ampak to je v bistvu nepomembno....to se slabo bere in nekak ne paše v slovenski besedni zaklad saj kak bomo lahko potem pizdili čez JJ.
Naša južna brača imajo e-prepusnice za gibanje med občinami, policijske ure, mi se dejansko lahko gibamo, toliko folka v naravi nisem videl že 40 let, pa en kup, ki jih srečujem ni iz občine, v kateri tera fiskultruro ( nisem še nikogar prijavil :-) ), polne riti vsega, potem pa poslušam kako jebeno diktaturo imamo zadnji mesec. Malo se ozrite naokoli pa se zahvalimo bogu, da je tako kot je trenutno v naši podalpski deželi.
Nisem JJ gorečnež, v bistvu sem apolitičen, samo probam pogledati na stvari s kritične distance, se ozreti malo po sosedih in si zaželeti malo zdrave pameti med našimi mediji in folkom....
Februarja, marca sem bral, da se boom resetirali, da bomo boljši po koroni....no, jaz v pravljice pač po zadnjem mesecu in stanju duha slo folka več ne verjamem.
Stvarno smo zahojeni in sami sebi največji sovražniki.
Pravijo da "sam si pomagaj in Bog ti bo pomagal", pa se mi zdi da nema više toga Boga, ki bi nas rešil pred nami samimi.
Korona je tu, svet se je ustavil, zgodovina bo pokazala, kot je za 11/9, ali je to bil medijski nateg in politično/socialni eksperiment ali resnično naključna grožnja enega malega nevidnega sovražnika. Zato je še toliko bolj pomembno sedaj, tu in zdaj, ohranti zdravo kmečko pamet....trenutno pač črno/belo ne obstaja.
"Če ne spremljaš medijev si neinformiran, če ji spremljaš si dezimforiran...."

Članki iz rubrike