Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
14 24.04.2020 07:13:38

SLOVENIJA NA NOGAH! Škandal pri NABAVI MASK, razkritja šokirajo, NORA vloga športnih znancev!

Oddaja Tarča Televizije Slovenija je povsem zatresla slovensko javnost.
Sinočnja oddaja je bila ena najbolj šokantnih oddaj te vrste v zgodovini slovenskega televizijskega novinarstva, v njej pa je imel eno od glavnih vlog Ivan Gale iz Zavoda za blagovne rezerve. Ta je skupaj z novinarji TV Slovenija razkril kopico nenavadnih praks in izborov dobaviteljev pri očitno škandalozni dobavi zaščitne opreme na čelu z zdaj že slavnimi maskami.
V podrobnosti se na tem mestu ne bomo spuščali - najbolje je, če se o njih prepričate tako, da si ogledate sinočnjo tarčo v celoti. Je pa zelo zanimiva tudi vloga treh posameznikov, ki jih poznamo iz športnega sveta. Namreč predsednika taekwondo zveze Slovenije, znanega dirkača z letali in pa generalnega sekretarja na ministrstvu za gospodarstvo.
Zlatan Ranđelović je stari znanec iz sveta borilnih veščin, vloga predsednika taekwondo zveze v celotni zgodbi pa je, da je lastni podjetja Cross Continental. Ustanovljeno je bilo pred le nekaj meseci, davčni zavezanec je od marca, dobilo pa je megalomanski posel z državo za dobavo zaščitne opreme. Nadalje, Peter Podlunšek, ki ga poznamo kot sijajnega pilota dirkalnih letal, je direktor podjetja Medicop, pri katerem je ministrstvo za gospodarstvo prav tako naročalo v tej zgodbi, v kateri naročila pošteno smrdijo na več načinov.
No, Aleš Cantarutti pa je bil neposredno vpleten pri tem naročanju, slovenski športni javnosti pa je zelo znan po tem, da je na olimpijskih dnevih v Portorožu izrazil zadovoljstvo ob neuvrstitvi slovenske nogometne reprezentance na evropsko prvenstvo. Cantarutti je tedaj sprožil ogorčenje tako pri Nogometni zvezi Slovenije kot pri selektorju Matjažu Keku.
Kot rečeno - bodi dovolj. Za vse podrobnosti in edinstven vpogled v noro zgodbo je prava le ena pot - ogled celotne Tarče. Najdete jo na TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike