martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate ...

alec baldwin, hilaria baldwin Svet24.si

Zvezdnikova žena doživela še drugi spontani splav

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Kmalu bodo plače višje, a tudi računi

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

au
au
0 12.10.2019 20:09:44

Usain Bolt v središču HUDEGA PRETEPA v Londonu! Na koncu opravil delo policije (VIDEO + FOTO)

V angleških medijih odmeva vsesplošni pretep v noči na soboto v Londonu, v katerega je bil vpleten Usain Bolt.

Najhitrejši Zemljan se je zabaval s svojimi petimi prijatelji in z zvezdniki resničnostnega šova Love Island. Dogajalo se je v nočnem klubu 'Toy Room'. Boltova druščina se je najprej zapletla s skupino sedmih vzhodnih Evropejcev. Prepir je hitro prerasel v fizično obračunavanje, to pa se je preselilo na ulico.

V pretepu naj bi sodelovalo 30 ljudi. Pesti so letele na vse strani, udarci so padali vsevprek. Neimenovan vir je angleškim medijem povedal: "Prava težava je nastala, ko se je vse skupaj preselilo na ulico. V sekundi je prišlo do hudega pretepa. Bolt je nekoga udaril, da bi obvaroval prijatelja. Vse se je dogajalo izjemno hitro. Potem se je vse umirilo, a le za trenutek. Kmalu se je pretep nadaljeval. Bilo je zastrašujoče, kot da se ne bo nikoli končalo."

bolt 2


Številni so fotografirali s telefoni, tako se je na posnetkih znašel tudi Bolt, ki je večino časa miril strasti. Na koncu so prišli do človeka, ki je vse skupaj začel. Svetovni rekorder na 100 in 200 metrov ter dobitnik osmih olimpijskih zlatih kolajn ga je prijel in stisnil ob avto. Takrat se je pretep končal. Bolt je iz gneče zvlekel prijatelja in mu poklical taksi. Sam je odšel z drugim taksijem.

Najbolj zanimivo pri vsem skupaj je to, da je londonska policija na kraj dogodka prišla ob 3:10, a tam več ni bilo nikogar.

bolt 4

bolt 3

Značke: usain-bolt, london

Članki iz rubrike