ženska pav Dobra karma

V vašem astro znaku prebiva žival. Preverite, ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 28. maja

kofetarica ivana kobilica FB Reporter.si

Glavno vprašanje in glavna dilema: kako za vsako ...

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Natalija Verboten ob bazenu Odkrito.si

Natalija Verboten: "Že tretji mesec smo v popolni...

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
0 12.10.2019 01:15:03

VOJNA Rooneyjeve in Vardyjeve! Obotžbe in GROŽNJE S SMRTJO šokirale Anglijo (FOTO)

Profimedia
Lepši polovici Wayna Rooneyja in Jamieja Vardyja sta bili prijateljici, potem pa se je zgodilo ...

Anglija je na trnih, hud spor zdaj že nekdanjih prijateljic spremlja kot resničnostni šov. Iz obtožb je prišlo celo do groženj s smrtjo.

Coleen Rooney je na družbenem omrežju objavila, da je odkrila, kdo v javnost daje njene fotografije in skrivnosti. Na twitterju je svojim 1,3 milijonom sledilcem razkrila, da je to Rebekah Vardy. Neposredno jo je obtožila, da je iz njenega privatnega Instagram profila delila fotografije in podrobnosti iz njenega življenja, da je vse to delala v navezi s tabloidom The Sun, ki je skrbel za odmevne objave. "V zadnjih nekaj letih je nekdo, ki sem mu brezpogojno verjela in mu zaupala, moje privatne objave delil s Sunom. V javnosti je preveč informacij o meni, o mojih prijateljih, o moji družini. Vse to se je širilo brez moje vednosti in brez mojega privolitve," je zapisala Coleen, ki je zelo pretkano prišla do ugotovitve, kdo širi informacije.

Coleen Rooney Rebekah Vardy
Coleen Rooney in Rebekah Vardy


Žena Wayna Rooneyja je svoje objave na Instagramu blokirala za vse sledilce, razen za Rebekah. Raziskovanje je trajalo pet mesecev in ker so se fotografije še naprej širile v javnosti, je vedela, kdo stoji za tem.

Rebekah, televizijska zvezda resničnostnih šovov, je kmalu občutila posledice. Začeli so ji groziti s smrtjo. "Govorijo mi, da bi morala umreti, da bi moji otroci morali umreti, da bi moj še nerojeni otrok moral umreti. Razjokala sem se, vendar sem močna. To je grozno," je dejala Vardyjeva, ki ima z nogometašem Jamiejem štiri otroke, petega pa pričakuje. Nagovorila je tudi Coleen: "Vprašala sem jo, ali se zaveda, kaj je naredila. Mislila sem, da je moja prijateljica, vendar me je povsem uničila."

Waynee Rooney in Jamie Vardy sta bila soigralca v angleški reprezentanci.

Coleen Rooney Rebekah Vardy 1

Coleen Rooney

Značke: rooney, vardy

Članki iz rubrike