zhen_yan_da_inline_01 Dobra karma

Nad zaplete pri COVID-19 s smiselnim treningom

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
1 11.10.2019 07:28:20

Postmodern Jukebox napoveduje: Welcome to the Twenties 2.0 World Tour

10. november 2019 – LJUBLJANA, HALA TIVOLI.

Samo še en mesec nas loči od koncertnega spektakla Postmodern Jukebox, ki se bo zgodil v sklopu svetovne turneje Welcome to the Twenties 2.0.

Kot napovednik prihajajočih dvajsetih bo razvpiti medčasovni glasbeni kolektiv Postmodern Jukebox v letu 2019 obkrožil svet v sklopu turneje Welcome to the Twenties 2.0. (Dobrodošli v dvajseta 2.0). Turneja želi pripraviti svet na novo desetletje, za katerega kreativni direktor Scott Bradlee upa, da bo povrnilo slog in mojstrstvo ustvarjanja, značilno za glasbo preteklih generacij.

»Zadnja dvajseta so nam dala jazz, edinstveno ustvarjalno formo ameriške kulture. Kdo pravi, da je nekaj podobnega nemogoče ustvariti tudi v dvajsetih letih novega tisočletja?« se sprašuje Bradlee. »Ljudje so utrujeni od senzacionalističnih naslovov v medijih, neumnih realističnih šovov in siti zasvojenosti s pametnimi telefoni, ki nas v zadnjem desetletju tako razdvajajo. V majhnem kotičku pop kulture smo ustvarili prostor, v katerem lahko ljudje pozabijo na skrbi in se nam pridružijo na večerih, ki slavijo resnično glasbo in brezčasen slog – v živo in v resničnem življenju.«

The Postmoder Jukebox, Welcome to the Twenties 2.0 tour bo vstopil v novo desetletje s koncertnimi izvedbami v skoraj 250 mestih po vsem svetu.»Ko ustvarjamo turnejsko različico koncepta Postmodern Jukebox, združujemo prave talente s pravo glasbo z namenom ustvariti edinstveno izkušnjo za ljubitelje naše glasbe,« je dodal Bradlee. »Pripravite se na najbolj senzacionalno zabavo v slogu dvajsetih po Velikem Gatsbyju.«

Jih ne poznate? Zagotovo prepoznate pesmi, ki jih izvajajo. Med njimi so največji svetovni hiti – od klasične glasbe do rocka in popa  kot so na primer: Creep (Radiohead), All About That Base (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga),Oops… I did it Again (Britney Spears) , Umbrella (Rihanna), My Heart Will Go On (Celine Dion), You Give Love A Bad Name (Bon Jovi), Nothing Else Matters (Metallica), Last Christmas (Wham!) in drugi.

BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX bodo v ljubljanski Hali Tivoli nastopili v nedeljo, 10. novembra 2019.

Nakup vstopnic na Eventimu in na vseh Eventimovih prodajnih mestih!

Članki iz rubrike