Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
1 11.10.2019 07:28:20

Postmodern Jukebox napoveduje: Welcome to the Twenties 2.0 World Tour

10. november 2019 – LJUBLJANA, HALA TIVOLI.

Samo še en mesec nas loči od koncertnega spektakla Postmodern Jukebox, ki se bo zgodil v sklopu svetovne turneje Welcome to the Twenties 2.0.

Kot napovednik prihajajočih dvajsetih bo razvpiti medčasovni glasbeni kolektiv Postmodern Jukebox v letu 2019 obkrožil svet v sklopu turneje Welcome to the Twenties 2.0. (Dobrodošli v dvajseta 2.0). Turneja želi pripraviti svet na novo desetletje, za katerega kreativni direktor Scott Bradlee upa, da bo povrnilo slog in mojstrstvo ustvarjanja, značilno za glasbo preteklih generacij.

»Zadnja dvajseta so nam dala jazz, edinstveno ustvarjalno formo ameriške kulture. Kdo pravi, da je nekaj podobnega nemogoče ustvariti tudi v dvajsetih letih novega tisočletja?« se sprašuje Bradlee. »Ljudje so utrujeni od senzacionalističnih naslovov v medijih, neumnih realističnih šovov in siti zasvojenosti s pametnimi telefoni, ki nas v zadnjem desetletju tako razdvajajo. V majhnem kotičku pop kulture smo ustvarili prostor, v katerem lahko ljudje pozabijo na skrbi in se nam pridružijo na večerih, ki slavijo resnično glasbo in brezčasen slog – v živo in v resničnem življenju.«

The Postmoder Jukebox, Welcome to the Twenties 2.0 tour bo vstopil v novo desetletje s koncertnimi izvedbami v skoraj 250 mestih po vsem svetu.



»Ko ustvarjamo turnejsko različico koncepta Postmodern Jukebox, združujemo prave talente s pravo glasbo z namenom ustvariti edinstveno izkušnjo za ljubitelje naše glasbe,« je dodal Bradlee. »Pripravite se na najbolj senzacionalno zabavo v slogu dvajsetih po Velikem Gatsbyju.«

Jih ne poznate? Zagotovo prepoznate pesmi, ki jih izvajajo. Med njimi so največji svetovni hiti – od klasične glasbe do rocka in popa  kot so na primer: Creep (Radiohead), All About That Base (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga),Oops… I did it Again (Britney Spears) , Umbrella (Rihanna), My Heart Will Go On (Celine Dion), You Give Love A Bad Name (Bon Jovi), Nothing Else Matters (Metallica), Last Christmas (Wham!) in drugi.

BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX bodo v ljubljanski Hali Tivoli nastopili v nedeljo, 10. novembra 2019.

Nakup vstopnic na Eventimu in na vseh Eventimovih prodajnih mestih!

Članki iz rubrike