Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
2 11.10.2019 11:36:46

Odpira se največji športni center na Obali - LESPORT

Promocijske cene in lepe nagrade pred otvoritvijo.

V mesecu novembru odpira vrata največji športni center na Obali LESPORT - Center športa Koper.

Center bo 365 dni v letu razvijal in ponujal športne produkte najvišje kakovosti ter zagotavljal celovit pristop k zdravju človeka – gibanje, motivacija, prehranjevanje, regenaracija, osebni razvoj. Predstavlja odlično rešitev za začetnike, rekreativne in vrhunske športnike ter vse, ki si želijo preživeti prosti čas na aktiven in kakovosten način. Slogan centra je ZAČUTI UTRIP!

Na več kot 4.500 m² uporabne površine se bodo odvijali športno-razvedrilni programi primerni za vse generacije.

V pritličju kompleksa se nahaja olimpijski bazen, kjer bodo članom centra omogočeno rekreativno plavanje, vodene bazenske vadbe (kot npr.: aquajogging za seniore, plavalni tečaji, rojstni dnevi) ter inštrukcije plavanja. Tako se bo lahko prav vsak naučil pravilne plavalne tehnike, ne glede na starost in predznanje.

Olimpijski bazen Koper
Ekipa

Medetažo zaseda velika funkcionalna dvorana (Lesport Gym), kjer bodo potekale vodene vadbe: joga, pilates, LeFlexibility, LeCross woman, LeCross mix, HIIT, LeSport Dance, Zdrava vadba ABC, Pole dance za otroke in ostale preventivne vadbe. V tem delu bo postavljenih tudi 13 kolesarskih trenežerjev za izvajanje LeCycling vodene vadbe ali samostojnega treninga s sledenjem na velikem zaslonu, glasbeno spremljavo ter svetlobnimi učinki. Posebnost dvorane izraža razdelitev vadbenih prostorov na več sklopov, in sicer prvi sklop - cycling in funkcionalna vadba, drugi sklop - otroški kotiček, tretji in četrti sklop - vodene vadbe in osebna trenerstva, peti sklop pa je namenjen masažam in svetovalnici LeSport. Podporne wellness, zdravstvene in druge storitve kot so športna masaža, fizioterapija, negovalni lepotni tretmaji, diagnostika in dietetika bodo komplementarno dopolnjevali osrednjo dejavnost centra.

Prvo nadstropje bo namenjeno recepciji centra ter prijetni sprostitvi in druženju. V Lesport Lounge baru se bodo obiskovalci centra okrepčali z zdravim prigrizkom, osvežili s športnim napitkom ali nazdravili z nefiltriranim pivom. Starši bodo po zaključku svoje vadbe lahko počakali na svoje otroke vključene v razne programe. V centru bodo organizirani tudi tematski dogodki, predavanja in seminarji povezani z zdravim življenjskim slogom. Posebnost centra bo otroško športno varstvo oziroma animacija otrok v času vadbe staršev, otrok bo v centru lahko praznoval športno obarvan rojstni dan (bazen, dvorana, park Bonifika).

LeSport_Funkcionalna dvorana

Drugo nadstropje bo namenjeno fitness programu (Lesport Fitness). Večina kardio in ostalih fitness naprav bo razvrščenih neposredno ob panoramska okna s čudovitim razgledom proti morju in parku Bonifika ter na stran bazena, kjer bo možno opazovati plavalce, vaterpoliste, triatlonce in ostale kopalce.

LESPORT - Center športa Koper je velika pridobitev za lokalno okolje, saj člani LESPORT TEAM-a želijo povečati aktivnost vsakega posameznika in splošno ozaveščenost o pomenu športne dejavnosti za lastno zdravje v najširšem pomenu besede. Center si obeta sodelovanje z lokalnimi vrtci, šolami, fakultetami, podjetji, zdravstvenimi in ostalimi instituciajmi, v prvi vrsti pa zagotavljati najboljše pogoje domačim in tujim rekreativnim in vrhunskim športnikom.

V centru bodo potekali tudi programi prilagojeni osebam z dolgoletnimi težavami kot so prekomerna telesna teža, kronične bolečine v križu, diabetes itd. ter seveda za vse tiste, ki si želijo narediti PRVI KORAK k spremembi življenjskega sloga.

V mesecu oktobru ne zamudite priložnosti za nakup neomejnih letnih kart po promocijskih cenah. Izkoristite enkratno priložnost in se sprehodite po prostorih centra med tem ko še dobiva svojo pravo podobo. Prostore, ki vas bodo zagotovo prevzeli, si lahko ogledate po predhodni najavi vsak ponedeljek, sredo in petek od 16.00 do 20.00. V mesecu novembru bomo center otvorili z dogodkom LESPORT - Dan odprtih vrat. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni člani LESPORT TEAM-a, ki bodo odgovorili na vaša vprašanja, vas smiselno usmerili in vam svetovali.

Obiščite www.lesport.si, kjer bodo objavljeni datumi omenjenih dogodkov in kjer lahko samo do konca oktobra kupite pakete po EKSTRA PROMOCIJSKIH CENAH. Sodelujete lahko tudi v nagradni igri in se potegujete za trimesečno neomejeno fitness in vadbeno karto.

ZAČUTITE UTRIP LESPORT CENTRA!

Galerija
Značke: sport, lesport, koper

Članki iz rubrike