jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

ku
ku
0 27.05.2019 13:02:06

EPSKI DVOBOJ v metanju trojk med LeBronom Jamesom in otrokom - največjim talentom ZDA (VIDEO)

LeBron je pravzaprav prišel na tekmo svojega sina LeBrona mlajšega, potem pa ga je nadarjeni in visokoleteči Gabe Cupps sprovociral, da je v roke vzel žogo.

Štirinajstletni Cupps velja za čudežnega dečka, najboljšega košarkarja daleč naokrog v svoji starostni kategoriji, predvsem pa najboljšega strelca z razdalje. Fant je pri rosnih letih že odletel, z glavo je že daleč, zelo daleč. Med tekmo, ki jo je od blizu spremljal veliki LeBron, je želel še posebej blesteti in predvsem najboljšemu na svetu vbiti v glavo, da je prav on njegov naslednik - kot nekakšen prihajajoči 'James' oziroma 'James' prihodnosti.

Kralj je v trenirki res zakorakal na igrišče in se potem, ko mu je bilo dovolj fantovega postavljanja, odločil, da on njemu nekaj vbije v glavo. Želel ga je spustiti na tla, ga 'parkirati'. Če je fantu zbistril glavo in ga prepričal, da ga čaka še ogromno vadbe, je uspel. Vseeno ga je pozneje na družbenem omrežju povzdignil v nebo, pravzaprav ga je tako z zapisom kot tudi z videoposnetkom, ki zdaj kroži po spletu, postavil pod žaromete.

"Danes me je izzval fant, ki naj bi bil najboljši strelec svoje generacije. Rekel sem mu, da lahko zadanem trojko, ko je to najbolj pomembno. A ni mi verjel. Naposled je to spoznal na težji način! Vseeno ga imam še naprej za mojega fanta," je zapisal LeBron.

Značke: lebron-james, dvoboj

Članki iz rubrike