Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 27.05.2019 13:02:06

EPSKI DVOBOJ v metanju trojk med LeBronom Jamesom in otrokom - največjim talentom ZDA (VIDEO)

LeBron je pravzaprav prišel na tekmo svojega sina LeBrona mlajšega, potem pa ga je nadarjeni in visokoleteči Gabe Cupps sprovociral, da je v roke vzel žogo.

Štirinajstletni Cupps velja za čudežnega dečka, najboljšega košarkarja daleč naokrog v svoji starostni kategoriji, predvsem pa najboljšega strelca z razdalje. Fant je pri rosnih letih že odletel, z glavo je že daleč, zelo daleč. Med tekmo, ki jo je od blizu spremljal veliki LeBron, je želel še posebej blesteti in predvsem najboljšemu na svetu vbiti v glavo, da je prav on njegov naslednik - kot nekakšen prihajajoči 'James' oziroma 'James' prihodnosti.


Kralj je v trenirki res zakorakal na igrišče in se potem, ko mu je bilo dovolj fantovega postavljanja, odločil, da on njemu nekaj vbije v glavo. Želel ga je spustiti na tla, ga 'parkirati'. Če je fantu zbistril glavo in ga prepričal, da ga čaka še ogromno vadbe, je uspel. Vseeno ga je pozneje na družbenem omrežju povzdignil v nebo, pravzaprav ga je tako z zapisom kot tudi z videoposnetkom, ki zdaj kroži po spletu, postavil pod žaromete.

"Danes me je izzval fant, ki naj bi bil najboljši strelec svoje generacije. Rekel sem mu, da lahko zadanem trojko, ko je to najbolj pomembno. A ni mi verjel. Naposled je to spoznal na težji način! Vseeno ga imam še naprej za mojega fanta," je zapisal LeBron.

Značke: lebron-james, dvoboj

Članki iz rubrike