atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 27.05.2019 11:02:21

ŠKANDAL TRESE ITALIJO! Tale nogometna sodnica je žrtev seksističega zmerjanja na tekmi 14-letnikov (FOTO)

Primer je v roke dobila Italijanska nogometna zveza, javnost pa se zgraža in ne more verjeti, da se je vse to dogajalo na tekmi 14 let starih fantov.

Na tekmi memoriala Gianni Sottana med ekipama Treporti in Miranese v mestu Mestre ob Benetkah je bila tarča neprimernih seksističnih opazk 22-letna sodnica Giulia Nicastro, sicer izbranka nogometaša Palerma Stefana Morea. Dekle je moralo vso tekmo poslušati grde opazke s tribun. Starši otrok so se zabavali in ji vzklikali, naj vendarle pusti delo sodnice in se raje posveti najstarejši obrti na svetu. Smeh se je razlegal po tribuni, sodnica pa je skušala čim bolj ignorirati dogajanje.

A to še ni bilo vse, najhuje se je zgodilo, ko je dosodila kot za domačo ekipo. Fant, ki se je pripravlja, da ga bo izvedel, je pred njo slekel hlače in ji predrzno dejal: "No, da vidimo, če si dovolj pogumna, da me zadovoljiš. Če nisi, pa mi pokaži rdeči karton." Sodnica je bila šokirana in neolikanega fanta res izključila. V podobnem tonu so mu potem sledili še ostali 14-letni igralci.

Sodnica je bila po tekmi pretresena in poiskala pomoč psihologa. Iz kluba Treporti so se ji opravičili: "Naš igralec je povsem izgubil razum."

Giulia Nicastro 1

Giulia Nicastro 2

Značke: italija, sodnica

Članki iz rubrike