polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

20200406-00998844 Necenzurirano

Je Janševa vlada našla poslušnega direktorja ...

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 23.05.2019 10:29:08

Maya Berović - nova glasbena evforija na Balkanu

Maya Berović je fenomen današnjega dne. Njen vzpon na glasbeni tron je bliskovit, v dobrem letu dni je postala je nova glasbena ikona Balkana, glas nove generacije.

Kar so Lepa Brena in Ceca pomenile prejšnjim generacijam, Maya Berović pomeni današnji.

Maya je zadnjima albumoma "Viktorijina tajna" (2017) in "Seven" (2018), pod katera sta se podpisala Jala Brat in Buba Corelli spremenila glasbeno smer, dobesedno obnorela regijo in postala prva diva Balkana.


Njene pesmi imajo več kot pol milijarde ogledov, na njenih koncertih vlada evforija, publika poje z njo vse pesmi od začetka do konca, dvorane so prepolne in mesece vnaprej razprodane, njeni sledilci na družabnih omrežjih vrtoglavo rastejo. (instagram 845k, FB 500k, YouTube 141k)

Maya v Slovenijo na veselje številnih oboževalcev prihaja na vrhuncu turneje "Pravo vreme". V Ljubljani bo 14.6. na ploščadi Gospodarskega razstavišča priredila velik koncertni šov na odprtem.

Šov s katerim je pred kratkim rekordno hitro razprodala areno Beograd, največjo dvorano na Balkanu in v njej priredila plesno scenski spektakel brez primere, na katerem je vladala popolna evforija. Koncert po katerem se ji je poklonila vsa estrada. Spektakel, po katerem je Maya zasedla glasbeni tron.

Galerija
Značke: glasba, koncert

Članki iz rubrike