phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 24.05.2019 12:21:21

2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVAL

2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVAL OD 31. JULIJA DO 4. AVGUSTA 2019 V FARI V KOSTELU – KO SE VRHUNSKA GLASBA, PREKRASNA NARAVA IN IZJEMNA PONUDBA ZLIJEJO V ODLIČEN EKOLOŠKO USMERJENI FESTIVAL ZA MLADE VSEH STAROSTI.

Pred nami je še eno prekrasno festivalsko poletje, ko se bomo po tem mrzlem in deževnem maju krepko ogreli, se sprostili od celega leta in se vrhunsko zabavali ob kar 30 glasbenih skupinah, 20 didžejih in se kopali ter hladili v prekrasni Kolpi. Kje in kdaj? Neposredno ob reki Kolpi, v Fari v Kostelu, od 31. julija do 4. avgusta 2019, kjer bo letos potekal 2. Castle Kolpa Music Festival, ki že od lani velja za pravi festivalski spektakel! Naravne danosti prekrasne kostelske občine bodo v organizaciji Intalite d.o.o, ki je znan po vrhunski koncertni in festvalski tehniki, tudi letos ponudile vrhunski festival za mlade in mlade po srcu na kar treh odrih: Dragon Stageu, Arena Experience in Odru na plaži. Ob obfestivalskih dejavnostih, kot so stand up predstave, športne igre, delavnice in drugo, je na voljo tudi plaža na reki Kolpi. Cena vstopnic je nižja le še do 30. 5., poleg tega pa je do takrat na voljo akcija 3 + 1 vstopnica gratis, zato pohitite z nakupom na povezavi www.eventim.si (natisnete si jo lahko doma tudi na https://bit.ly/2QfFWg4 ) ali pa na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na bencinskih servisih Petrola!

Letos se na festivalu obeta res bogat program, tako domačih, kot tudi tujih skupin in didžejev. Na glavnem odru, Dragon Stageu, vas bodo ob večerih pozno v noč razveseljevali slovita hrvaška zasedba Parni valjak, domači rock velikani Siddharta, slovenske punk legende Pankrti, hrvaški legendarni rokerji Goran Bare & Majke in Psihomodo Pop, izjemna slovenska skupina Elvis Jackson, slovita britanska heavy metal skupina Skindred, ameriška metal skupina Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura), domača in tudi v tujini dobro znana metal zasedba Noctiferia, jamajška reggae skupina Inner Circle, slovita angleška rapcore, dub, dancehall in ragga skupina Asian Dub Fundation, avstralski Dub FX in mnoge druge. Na elektronskem odru Arena Experience pa s ponosom najavljajo nastopa razvpitega nizozemskega didžeja Sanderja Van Doorna in tudi vsem dobro znanega slovenskega didžeja Umeka. Na tem odru bodo nastopili tudi drugi vrhunski didžeji, kot so Jay Hardway, Petar Dundov, Avadox, Sylvain in mnogi drugi!


Že lanska izkušnja pa je pokazala odlično sodelovanje organizatorjev in lokalne skupnosti, poleg tega pa je začrtal nove smernice v slovenski festivalski sceni. Tudi cenovno je izjemno ugoden za vse mlade in mlade po srcu, saj si lahko vse dni festivala ogledate že od 35,00 eur! Kot »camping festival«, vam Castle Kolpa Music festival ponuja kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi. Preverite več možnosti (CAMP STANDARD, CAMP COMFORT all inclusive, CAMP COMFORT all inclusive + PARKING, CAMP PREMIUM in CAMP GLAMPING) na spletni strani www.eventim.si in na https://bit.ly/2QfFWg4  

Organizacija festivala kot tudi Glavni oder (Dragon Stage) bodo tudi letos prava paša za oči in v užitek obiskovalcem, saj se obeta resnično velik in profesionalen oder, kot se spodobi za vse velike skupine, ki bodo nastopile na njem, kot tudi tiste nekoliko mlajše, ki jim bo nastop na tem odru zagotovo ostal v odličnem spominu. Na festivalu bodo na programu tudi monokomedije, predstav, delavnice in športne igre. Festival ponuja tudi vrhunsko kulinariko in je ekološko usmerjen. Ponudil bo kvalitetno preživet prosti čas, kjer boste lahko spoznali veliko novih ljudi, prijateljev, kot tudi prekrasno naravo in seveda odlično glasbo na vrhunsko opremljenih odrih.

Vstopnice po nižji ceni in v akciji 3 + 1 gratis so na voljo samo do 30. maja na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji, na Petrolih in na www.eventim.si!

Značke: glasba, koncert, festival

Članki iz rubrike