venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

2_nuša rojs Svet24.si

Fatalna Nuša Rojs zaradi prirojene skolioze ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

Doris Pinčić Rogoznica Njena.si

Šok: Zvezdnica Larine izbire prevarana in ...

nu
nu
12 13.09.2018 11:46:31

Slavni LJUBLJANČAN se je sredi LJUBLJANE sprehajal v dresu MARIBORA! In naletel na TEŽAVE ... (foto)

maribor
Grega Wernig
Da med Olimpijo in Mariborom vlada veliko rivalstvo, je jasno.

Zato se ni najbolj pametno sprehajati v dresu Olimpije po štajerski prestolnici. In velja seveda tudi obratno. Če se v dresu Maribora sprehajaš po Ljubljani, tvegaš vsaj kakšen sovražen pogled, če ne celo kaj več. V kar se je lahko prepričal tudi znani ljubljanski glasbenik Zlatan Čordić - Zlatko. Popularni raper je na Facebooku objavil fotografijo, kako igra nogomet v vijoličastem dresu s številko 21 na hrbtu. Jasno, to je številka, ki jo v Mariboru nosi Ljubljančan Amir Dervišević

zlatan cordic1
Zlatko je ob fotografiji zapisal: "Treba je napisati, da tukaj ne gre za pravokacijo ampak stvar je veliko bolj globoka. Ponosen sem na vsakega Fužinca, ki je na svoji poti naredil korak več kot naši starši in v njih vidim Inspiracijo zase in za vse mlajše blokovce, ki danes morda sanjajo svoje sanje in pridno trenirajo ali študirajo, da bi z leti rezultati začeli cveteti.

Fuzbal sem vedno raje igral kot gledal, zato pa nikoli nisem spadal med navijače katerega koli kluba bom pa vedno s ponosom nosil dres katerega koli Fužinca, ki mi ga bo podaril. Vsi ostali kritiki, ki mi očitate, da sem prodana duša in da me boste ne vem kaj vse, naj vas spomnim, da bom do smrti zagovornik športa in ljubezni in nikoli se ne bom spustil na nivo nasilja ali sovraštva do kogar koli, zaradi česar koli!!!

In vsi, ki vas nošenje dresa med rekreacijo tako močno moti, da bi radi z menoj fizično obračunali, naj vas spomnim, da ni kriv dres ampak notranji bes nezadovoljstva, ki ga zakrivate in iščete razloge na drugih, ker nimate dovolj poguma, da bi stvari uredili sami seboj.

Z odličnim spoštovanjem Zlatan Čordić #ogledalokritikov

Ejov @amirdervisevic21 če te zanima kaj na Fužinah dogaja, kapetan Zlaja na Bundesu v tvojem dresu ponosno se sprehaja."

zlatan cordic2
Pod fotografijo se je vsul plaz komentarjev, precej negativnih, ki so Zlatka označevali za izdajalca. Vse kaže, da so omenjeni komentarji dosegli svoje, kajti že čez nekaj ur je slovenski raper objavil novo fotografijo, tokrat v slovenskem reprezentančnem dresu, zraven pa zapisal: "Če bi si tako hitro pomagali kot se obsojamo, potem nebi bilo težav."

Značke: zlatko, maribor, olimpija

Članki iz rubrike