Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
8 12.09.2018 10:01:31

PRED KAMERAMI resničnostnega šova SEKSALA nečakinja ZVEZDNIKA ZLATE GENERACIJE! (foto)

Reuters
V resničnostnem televizijskem šovu je pred očmi vesoljne Slovenije seksala nečakinja člana zlate slovenske nogometne reprezentance.

Prejšnji teden se je na slovenski komercialni televiziji Planet TV začela nova sezona resničnostnega šova Bar. Priljubljeni šov pred televizijske ekrane privabi lepo število ljudi, ki pa so lahko že prvi dan videli zelo vroče prizore.

Že prvo noč sta za akcijo med rjuhami poskrbela Žiga Rajh in Lara Novak. 21-letnica in 22-letnik sta vse skupaj ponovila nekaj dni kasneje, zdaj pa je v javnost prišla tudi precej zanimiva podrobnost.

Ljubljančanka ima sicer precej pogost slovenski priimek, ki ga nosi tudi član zlate slovenske reprezentance Džoni Novak. Še več, gre za nečakinjo omenjenega nekdanjega nogometaša oziroma hčerko njegovega brata.

Lara je očitno slutila, da zna biti v Baru še zelo vroče, saj se je tik pred vstopom v ta šov razšla s svojim dolgoletnim fantom. Na predstavitvi je zatrjevala, da se ne bo zaljubila, očitno pa si želi malce zabave. Končala je grafično šolo, je temperamentno dekle, trenirala pa je atletiko, gimnastiko in borilne veščine. Z njo pač ni šale ...

bar novak

Galerija
Značke: novak, bar

Članki iz rubrike