Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 10.09.2018 12:47:09

Christopher Robin po dolgih letih sreča prijatelja iz otroštva - Medvedka Puja

Zgodbo o Medvedku Puju je napisal angleški avtor Alan Alexander Milne, ki je inspiracijo dobil pri svojem sinu Christopherju Robinu in njegovemu plišastemu medvedku, ki ga je poimenoval Winnie The Pooh.

Tudi ostali Pujevi prijatelji: Sivček, Tiger in Pujsek, so bile igrače Christopherja Robina, ko je bil še otrok. Walt Disney Pictures Studio nam bo pričaral zgodbo o pomembnosti pravilnih odločitev in nas v družinski avanturi Christopher Robin opomnil na to, da nikoli ni prepozno spomniti se na otroško igrivost in brezskrbnost.

V srčni Disneyjevi zgodbi z naslovom Christopher Robin, spoznamo, kako je mlad fant, ki se je včasih podajal v številne avanture v družbi odločnih in simpatičnih živali, odrastel in se izgubil na življenjski poti. Njegovi dragi prijatelji iz otroštva bodo zakorakali v svet ljudi in skušali pomagati Christopherju, da ponovno prebudi otroka v sebi.



Zgodba se odvija v povojnem Londonu, s Christopherjem Robinom v glavni vlogi, ki je tik pred zlomom. Ewan McGregor, ki je odlično upodobil Christopherja, očeta in moža, veterana prve svetovne vojne, zaposlenega kot managerja v podjetju Winslow Luggage, kjer je dostikrat primoran postaviti delo pred družino. Ko se to ponovno zgodi za načrtovan skupni družinski poletni dopust, je mera pri Christopherju ravno toliko polna, da se začne spraševati o smislu vsega skupaj. V trenutku obupa se prikaže njegov, že davno izgubljeni prijatelj, Medvedek Pu, ki ga pride prositi, da mu pomaga najti svoje izgubljene prijatelje. A ko se iskanje začne, Christopher ne ve več, kdo naj bi pomagal komu, saj ima občutek, da mu Pu želi predati izredno pomembno sporočilo.

Ljubeča družinska zgodba, ki se bo dotaknila prav vsakega gledalca, Christopher Robin, prihaja na spored v kina v četrtek, 13. septembra, v distribuciji 2i Filma.

Značke: film, kino

Članki iz rubrike