ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Apokaliptična Petisvet

Nostradamus videl, kaj nas čaka

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Joaquin Phoenix, Joker Svet24.si

FOTO: Je bil Heath Ledger najboljši? Tak bo novi ...

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 12.09.2018 11:00:13

Sodelavci Term Zreče prekolesarili 200 km v enem dnevu!

6 sodelavcev iz Term Zreče: Mirko Pavlič, Robi Vajs, Boštjan Nerad, Amadej Adamič, Franci Kropej ter šofer Jaka Jevšenak, se je odločilo in pripravilo na spoštovanja vreden podvig: tudi letos so prekolesarili 200-kilometrski odsek stare železniške poti Alpe-Adria, danes pa priljubljene kolesarske trase, ki sicer poteka od avstrijskega Salzburga do italijanskega Gradeža. Začeli so v Kranjski gori in nato po odsekih pot nadaljevali vse do Trsta. Uspelo jim je!

Ostali kolegi v Termah Zreče so bili zelo veseli, da imajo v svoji sredini ljudi, ki zdrav in aktiven življenjski slog ne le živijo v službi, temveč poosebljajo tudi v prostem času, zato so jim v podporo in pomoč poslali spremljevalno vozilo ter jih opremili z novimi Uniturjevimi majčkami in trakovi.

Startali so v petek, 7. septembra, okoli pol dveh zjutraj, z avtom iz Zreč do Kranjske Gore, kjer so se pripravili za kolo in okoli štirih pričeli s kolesarskim podvigom: iz Kranjske Gore proti Ratečam, Trbižu in Pontebbi. Večji del poti sestavlja urejena kolesarska pot, ki poteka po trasi stare železnice, tako da nima večjih vzponov in spustov, ima pa veliko predorov ter mostov, še posebej v zgornjem delu, kjer je bolj hribovito. Nadaljevali so proti Vidmu in proti morju v Gradež, od tam pa proti Monfalconu ter nato v Trst, kjer se je njihova pot uspešno zaključila.

Pot je dolga okoli 200 km in prevozili so jo v enem dnevu. Fantje, čestitke!

Značke: unior, terme-zreče

Članki iz rubrike