urša drofenik nejc_fon-6292 Odkrito.si

Uršo Drofenik boli srce

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop na velikonočni ponedeljek

Žalostna ženska Petisvet.si

Žalostna resnica o njej, ki o drugih grdo govori!

cerkev svetega pavla_muenchen Svet24.si

VIDEO: Panika v cerkvi, košare z velikonočnimi ...

samantha cohen 1 Svet24.si

Meghan znova šokirala: zdaj je sporočila, ...

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'

10_Miha_Perat Njena.si

Zvezde plešejo: Takšno soprogo ima Miha Perat

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 12.09.2018 11:00:13

Sodelavci Term Zreče prekolesarili 200 km v enem dnevu!

6 sodelavcev iz Term Zreče: Mirko Pavlič, Robi Vajs, Boštjan Nerad, Amadej Adamič, Franci Kropej ter šofer Jaka Jevšenak, se je odločilo in pripravilo na spoštovanja vreden podvig: tudi letos so prekolesarili 200-kilometrski odsek stare železniške poti Alpe-Adria, danes pa priljubljene kolesarske trase, ki sicer poteka od avstrijskega Salzburga do italijanskega Gradeža. Začeli so v Kranjski gori in nato po odsekih pot nadaljevali vse do Trsta. Uspelo jim je!

Ostali kolegi v Termah Zreče so bili zelo veseli, da imajo v svoji sredini ljudi, ki zdrav in aktiven življenjski slog ne le živijo v službi, temveč poosebljajo tudi v prostem času, zato so jim v podporo in pomoč poslali spremljevalno vozilo ter jih opremili z novimi Uniturjevimi majčkami in trakovi.

Startali so v petek, 7. septembra, okoli pol dveh zjutraj, z avtom iz Zreč do Kranjske Gore, kjer so se pripravili za kolo in okoli štirih pričeli s kolesarskim podvigom: iz Kranjske Gore proti Ratečam, Trbižu in Pontebbi. Večji del poti sestavlja urejena kolesarska pot, ki poteka po trasi stare železnice, tako da nima večjih vzponov in spustov, ima pa veliko predorov ter mostov, še posebej v zgornjem delu, kjer je bolj hribovito. Nadaljevali so proti Vidmu in proti morju v Gradež, od tam pa proti Monfalconu ter nato v Trst, kjer se je njihova pot uspešno zaključila.

Pot je dolga okoli 200 km in prevozili so jo v enem dnevu. Fantje, čestitke!

Značke: unior, terme-zreče

Članki iz rubrike