mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.07.2018 15:05:59

NORA FILMSKA ZGODBA v ozadju odpovedi poroke Garetha Bala in njegove Emme Rhys-Jones

Zvezdnik madridskega Reala in njegovo dolgoletno dekle Emma Rhys-Jones sta odpovedala napovedano poroko, ki naj bi se v enem od toskanski gradov zgodila to poletje.

Britanski tabloidni tisk se seveda ni zadovoljil s skopim sporočilom za javnost, razlogi za odpoved oziroma preložitev poroke, na kateri naj bi jima prepevala Beyonce, so namreč precej bolj zapleteni, kompleksni, navsezadnje tudi zanimivi. Prvi razlog za nepredvideni tok dogodkov je 54-letni Emmin oče Martin, ki je po šestih letih zapora ravnokar prišel na prostost. Za zapahi je pristal zaradi mednarodne goljufije, s katero je pridobil korist v vrednosti 2 milijonov funtov.

Martin se je takoj po prihodu iz zapora zapletel v intimni odnos z zelo mlado Rusinjo Alino Baranovo. Ker Emma ni želela, da bi njen oče novo ljubico, ki je nihče od družinskih članov ne pozna, pripeljal na poroko, bo raje v naslednjih mesecih skušala popraviti svoj odnos z njim, obenem želi dobro spoznati očetovo intimno prijateljico.

Emma Rhys-Jones in oce
Emma Rhys-Jones s svojim očetom, ki se je po šestih letih ravnokar vrnil iz zapora.


Vendar to še ni vse, širša Emmina družina ima na zalogi še marsikaj drugega. Pred dvema letoma je iz doma njenih starih staršev izginil kovček, v katerem je bilo za milijon funtov ročnih ur, kokaina in bankovcev. Neznano kam je izginila tudi njena sestrična Epiphany Dring, ki se sicer ukvarja z mehko pornografijo, v tistem času pa je živela pri prej omenjenih starih starših. Zatem je zagorel avtomobil slednjih, tudi avtomobil Emmine tete. Sin slednje, torej Emmin bratranec, je bil jeseni 2016 obsojen zaradi kriminalnega dejanja - z bencinom je polil poštni nabiralnik mame Epiphany Dring, češ da je kriva za vse težave v širši družini.

Nekateri člani družine so se umaknili na varno, v policijsko varno hišo, da bi se tako obvarovali pred morebitnimi napadi mamilarskih združb. Zaradi vsega naštetega je Emma že tako ali tako številne člane svoje družine prečrtala s seznama povabljenih na svojo poroko. Za nameček sta Gareth in Emma močno okrepila varovanje svojega doma v Španiji.

Nekaj časa se je govorilo, da želita nogometaš in njegovo dekle poroko organizirati v Mehiki, kjer so lahko telesni stražarji oboroženi. Zdaj sta poroko za to poletje odpovedala zaradi Emminega očeta in njegovega novega ter skrivnostnega ljubezenskega razmerja s pol mlajšo Rusinjo.

Gareth Bale in Emma Rhys-Jones sta se sicer zaljubila v srednji šoli. Imata tri otroke: hčerki Albo Violet in Navo Valentino ter sina Axla Charlesa.

Značke: gareth-bale, poroka

Članki iz rubrike