IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

nu
nu
1 18.07.2018 15:08:20

TO NI ŠALA! Predstavljamo vam Luko Modrića - iz Peruja

Luka Modrić
Profimedia
Luka Modrić je uradno dobitnik zlate žoge na pravkar minulem svetovnem prvenstvu, torej gre za najboljšega igralca mundiala. Hrvaški reprezentant in član madridskega Reala je eden vidnejših nogometašev današnjega časa.

Vendar, tako kot ne obstaja le en Janez Janša, tudi Luka Modrić iz zadrskega zaledja pod Velebitom ni edini na tem svetu. Dvanajstega julija se je namreč Luka Modrić rodil v Peruju, v mestu Cajamarca. Zgodilo se je dan po hrvaški zmagi v polfinalu z Anglijo.

Res je, če smo pikolovski, se v porodnišnici Morro Solar ni rodil Luka Modrić, ampak Luka Modric - torej, brez strešice na zadnji črki. Pa vendarle, če bo novorojeni Luka Modric postal nogometaš in če bo tako uspešen, kot slavni Hrvat, utegne nekega dne perujski Luka Modric zaigrati proti Hrvaški, pri kateri pač ne bo več igral Luka Modrić.Da v Peruju starši dajo svojim sinovom imena po slavnih nogometaših, ni nobena redkost. Tako kot je dotični par to poletje navdušil Luka Modrić, so pred tem še bolj nuvduševali Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Antoine Griezmann in ostali.

Če verjamete ali ne, uradna statistika pravi, da v Peruju živi 870 Cristianov Ronaldov, 232 Lionelov Messijev in 23 Antinov Griezmannov. In od prejšnjega tedna tudi Luka Modric.

Značke: luka-modrić, peru

Članki iz rubrike