ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 23. februarja

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

camilla moda Svet24.si

Camilla že opravlja dolžnosti namesto kraljice ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

franko_01 Njena.si

Franko Bajc vratolomno poletel s konja!

pr
pr
0 10.07.2018 15:51:40

EKSKLUZIVNO DRUŽENJE Z JEN SELTER IN NJENIMI OBOŽEVALCI V SPLITU

Kraljica belfija in fitness influencerka Jen Selter dopustuje na Hvaru, vendar niti v svojem prostem času ni pozabila na svoje oboževalce.

Po številnih Instagram objavah v katerih pozdravlja svoje oboževalce na Hrvaškem in okolici se je regionalni leader v fitness industriji – Polleo Sport odločil, da jo povabi in s tem, da vsem priložnost da jo v živo spoznajo to sredo na ZOE Meet & Greet Jen Selter dogodku.

Jen Selter1


Dogodek se bo odvijal v sredo, 11. julija, ob 17.uri v Polleo Sport poslovalnici v City Centru Split, kje bo Jen v ekskluzivnem ZOE outfit podpisovala avtograme in se fotografirala s svojimi oboževalci.

jen selter2


Američanka Jen Selter je fitness influencerka, katera ima več kot 24 milijonov sledilcev na svojih socialnih omrežij in je ponosna lastnica najboljše zadnjice na Instagramu.
Kot vzor in motivacija mnogim, kateri komaj začnejo ali so že na svojem fit potovanju se je Jen z veseljem odzvala našemu povabilu, da bo gost v naši poslovalnici v Splitu in spozna ljudi, katere je inspirirala.
Pravemu poletnemu druženju z Jen se bodo pridružile tudi znane osebe iz fitness sveta Patricia Pangeršič, Martina Boss, Lana Jurčevič

Jen Selter4


»Jen Selter je eno izmed prvih imen, s katerim sem se srečala na začetku svoje fitness poti. Simpatična punca z noro postavo – to sem želala postati tudi sama in Jen Selter je ena izmed deklet, ki me je ves ta čas motivirala in mi nevede pomagala na poti do svoje sanjske postave. Jen, hvala! Komaj čakam, da te spoznam!« je izjavila Patricia Pangeršič, slovenska fitneserka in influencerka.
Poletno popoldne v Splitu bo zagotovo še bolj vroče v družbi te mlade zvezdnice.

Značke: jen-selter, split

Članki iz rubrike