Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 10.07.2018 13:09:46

MAME PODPIRAJO BEKO IN KAMPANJO JEJ KOT TVOJ JUNAK

Mami blogerke v BEKO food trucku
Zdrava prehrana otrok je zelo pomembna, s čimer bi se strinjali številni starši.

Kljub temu pa raziskave kažejo, da se otroci po svetu prehranjujejo čedalje slabše, saj v hitrem tempu zaužijejo vedno manj sveže zelenjave, sadja in rib, hkrati pa vedno več nezdravih maščob in sladkorja. Priprava zdrave hrane je za mnoge starše po svetu težak izziv, saj jih je čedalje težje navdušiti nad zdravo prehrano.

To vedo tudi Mami blogerke, skupina slovenskih mamic, ki svoje dogodivščine in starševske izkušnje redno delijo z nami preko družbenih omrežij. Letos so zato z željo, da svoje otroke navdušijo nad zdravo prehrano in skupaj z njimi pogosteje pripravljajo zdrave in okusne obroke, postale ponosne BEKO ambasadorke v posebni družbeni kampanji Jej kot tvoj junak ('Eat like a pro'). Ta globalna iniciativa v sodelovanju z nogometnim klubom FC Barcelona in Unicefom širi ozaveščanje o pomembnosti zdrave prehrane med družinami po vsem svetu.

Beko_Z recepti Jej kot tvoj junak lahko zdrave jedi pripravljate skupaj z otroci
Z recepti Jej kot tvoj junak lahko zdrave jedi pripravljate skupaj z otroci
Skupaj z Bekom Mami blogerke širijo svoje poslanstvo in želijo skozi uporabne nasvete družinam pomagati do bolj zdravih prehranjevalnih navad na enostaven in zabaven način. BEKO ambasadorke so blogerka Mami na off (Danijela Sluga), ustvarjalka bloga Nepopolna mama (Eva Lozina), avtorica bloga Z ljubeznijo, mama (Nina Držaj) in tudi očka bloger Jure Marolt (blog Ljubki nesmisel), ki so še posebej navdušeni nad številnimi recepti za okusne, zdrave in preproste jedi, ki jih lahko ustvarjate skupaj z otroci in jih najdete na spletni strani www.jej-kot-tvoj-junak.si. 


Recepti so še posebej koristni, saj so nastali v tesnem sodelovanju s profesionalnimi nutricionisti FC Barcelona, katerega premium partner je Beko. Mami blogerkam pri vsakodnevnem ustvarjanju v kuhinji pomagajo tudi pametni Beko aparati, kot je na primer Beko Vacuum blender, ki poskrbi, da so sveže pripravljeni smutiji dlje časa sveži, okusni in ohranijo svoje hranilne vrednosti.

Z recepti Jej kot tvoj junak lahko zdrave jedi pripravljate skupaj z otroci_3
Mami blogerke so skupaj z Bekom združile moči, da pripomorejo k boljšemu življenju svoje in vseh slovenskih družin – pridružite se jim tudi vi!

Več zdravih jedi po receptih, ki so jih oblikovali nutricionisti FC Barcelona lahko najdete na spletni strani www.jej-kot-tvoj-junak.si.


O Beku

Beko je mednarodna blagovna znamka bele tehnike pod krovnim vodstvom Arçelik Group-e in globalni premium partner FC Barcelona. Njihova linija izdelkov, ki vključuje aparate bele tehnike, male gospodinjske aparate in klimatske naprave. Beko je vodilna samostojna blagovna znamka gospodinjskih aparatov v Evropi v sektorju bele tehnike in je bila med leti 2000 in 2016 najhitreje rastoča blagovna znamka na celotnem evropskem trgu.

S svojim vodilnim položajem je Beko eden najpomembnejših akterjev na britanskem trgu gospodinjskih aparatov, poleg tega pa ima tudi najvišji položaj na francoskem samostojnem in celotnem poljskem trgu bele tehnike. Poleg tega je Beko postal najhitreje rastoča blagovna znamka bele tehnike na nemškem trgu, največjem trgu bele tehnike v Evropi, v zadnjih petih letih s skoraj trikratno rastjo trga. Na slovenskem trgu se je pojavil leta 2000, večji tržni preboj pa je naredila leta 2007 in od takrat konstantno raste in predstavlja vedno nove inovativne tehnologije, ki vam olajšajo vaš vsakdan.

Članki iz rubrike