uber, dunaj Svet24.si

V tujini Uber deluje dobro in zgledno, zakaj se ga...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

mulj, prevalje, poplave Necenzurirano

Eni smo bili solidarni, drugi so bogateli. In temu...

vila frantar zabret Reporter.si

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 ...

pogacar obraz Ekipa24.si

Tadej, ti si nor! Kilometer pred ciljem nedeljske ...

zakulisje-kmetije-2023 Njena.si

Napeto kot struna: zaključek šova Kmetija

slovenija 1 Ekipa24.si

Joj, kakšna tekma! Dramatična končnica na tekmi...

nu
nu
16 12.06.2024 07:39:20

Najboljša sopotnica za fantastično Euro izkušnjo! Ekipina posebna izdaja že na prodajnih mestih

Evropsko prvenstvo je pred vrati, Ekipina uspešnica pa že v prodaji.

Da bo letošnji Euro, ki ga bo med 14. junijem in 14. julijem gostila Nemčija, za Slovence nekaj posebnega, je postalo jasno takoj po novembrskem zaključku kvalifikacij. Slovenska izbrana vrsta je z zmago nad Kazahstanom potrdila svojo drugo udeležbo na evropskih prvenstvih in skupaj četrto na velikih tekmovanjih. Selektor Matjaž Kek in njegovi izbranci bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da bi osrečili na tisoče slovenskih navijačev na tribunah nemških stadionov ter vse preostale, ki bodo doma prikovani na teve ekrane. Cilj je zgodovinska uvrstitev v drugi del tekmovanja.


Svojevrstno zmago že pred začetkom Eura pa je spet dosegel Športni dnevnik Ekipa SN, ki je – tako kot pred vsakim velikim tekmovanjem to veleva tradicija – ustvaril edinstveno posebno izdajo, na kar 276 straneh še nikoli tako obsežno, ultimativni vodič in hkrati spominski izvod za knjižno polico. V posebni izdaji Euro 2024 je do zadnje podrobnosti predstavil vse reprezentance, vseh 24 selektorjev in prav toliko zvezdnikov, vseh 30 slovenskih nogometašev, ki so bili na pripravah, vseh 10 stadionov, kar 40 VIP-napovedi in v posebni spominski rubriki vsa dosedanja prvenstva s poudarkom na »slovenskem« Euru 2000.

Ena in edina Ekipina posebna izdaja Euro 2024 – najboljša in najobsežnejša do zdaj. Že na prodajnih mestih in v spletni Trafiki.

STRAN 26-27

STRAN 130-131

STRAN 86-87

STRAN 18-19

Članki iz rubrike