favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

psno
psno
0 15.11.2022 11:30:38

Nivea posebej tudi za moške

NIVEA MEN sensitive after shave balm
psno
Nova krema Nivea je posebej razvita tudi za moško kožo, ki je hitro razdražljiva in občutljiva

Ko gre za nego kože, so moški tradicionalno preprosti. Nego si želijo opraviti čim hitreje in predvsem enostavno, da jim ne vzame veliko časa. Zato je še kako pomembno, da lahko uporabljajo izdelke, ki jim ne povzročajo občutljivosti in razdražljivosti kože. Linija NIVEA MEN Sensitive s svojimi pomirjujočimi sestavinami v trenutku pomiri kožo in zmanjša pordelost, pomaga preprečiti draženje ter ublaži izsušenost kože po britju.

Ne glede na to, da so moški pregovorno manj zahtevni glede nege kože, je vse več takšnih, ki si prizadevajo za bolj zdravo in mladostno kožo. Linija NIVEA MEN Sensitive jih bo razvajala z vrhunskimi sestavinami, ki kožo pomirjajo in ne povzročajo reakcij po uporabi. Linija vsebuje vse, kar potrebuje moška koža.

NIVEA Men gel za tuširanje Sensitive za moške vsebuje negovalno in obenem osvežujočo formulo za telo in lase z blagimi čistilnimi lastnostmi, ki ščiti kožo. Bel negovalni gel z bambusovim mlekom se spremeni v mehko peno, ki osveži in neguje vašo kožo. Ohranja pH-ravnovesje kože.

Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

NIVEA Men Dezodorant Antiperspirant Sensitive Protect sprej za moške z izvlečki kamilice in avokadovega olja nudi resnično zanesljivost 48-urnega učinkovitega nadzora nad potenjem brez draženja kože. Optimalna kombinacija zanesljive zaščite pred potenjem in blage nege NIVEA. 48 ur učinkovito uravnava potenje brez draženja kože. Ne vsebuje barvil in konzervansov. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

NIVEA Men balzam po britju Sensitive za moške s kamilico, vitaminom E in provitaminom B5 takoj pomiri kožo, zmanjša rdečino, prepreči draženje in ublaži izsušenost kože po britju. Izjemno blaga formula nevtralnega vonja in brez alkohola se hitro vpije v kožo in nanjo deluje blago in pomirjujoče. Koža pa je po uporabi videti zdrava in negovana. Dermatološko je dokazano, da občutljiva moška koža izdelek dobro prenaša.


NIVEA Men gel za britje Sensitive za moške s kamilico in negovalnimi vitamini pomaga pomiriti hitro razdražljivo in občutljivo kožo ter jo zaščiti med britjem. Izjemno blaga formula nevtralnega vonja s kamilico in vitamini je bila posebej razvita za kožo, ki je hitro razdražljiva in občutljiva. Med britjem pomiri hitro razdražljivo kožo. Napredno britje s tehnologijo Ultra Glide zagotavlja učinkovito drsenje brivnika po koži, temeljito in zelo udobno britje ter ščiti pred drobnimi urezninami in draženjem. Koža je sproščena, voljna in daje občutek ugodja. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Vlažilna krema za obraz NIVEA MEN Sensitive neguje in pomirja občutljivo moško kožo ter preprečuje 5 znakov razdraženosti kože: skelenje, rdečica, suhost, občutek neprijetne napetosti in srbečica. Blaga formula z izvlečkom kamilice in nepozebnika ne vsebuje alkohola in zagotavlja dolgotrajno navlaženost kože. Krema se hitro vpije in ne pušča sledi na koži. Za občutljivo moško kožo, ki je po uporabi pomirjena, zaščitena in zdravega videza.



Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Men gel za tuširanje Sensitive 250 ml 2,73 evra*

Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Men Dezodorant Antiperspirant Sensitive Protect sprej 150 ml 3,97 evra*

Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Men balzam po britju Sensitive 100 ml 9,39 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Men gel za britje Sensitive 200 ml 5,12 evra*
Okvirna maloprodajna cena za Vlažilna krema za obraz NIVEA MEN Sensitive 75 ml 9,70 evra*

Galerija

Članki iz rubrike