favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
0 02.08.2022 18:12:53

Uh, kako tečejo leta! Tina Maze je še 'včeraj' smučala, danes pa... Poglejte kako velika je njena hčerka Anouk! Bo šla po mamini poti? (foto)

Tina Maze, najboljša slovenska športnica vseh časov, trenutno uživa na družinskih počitnicah, saj ima tudi njen partner Andrea Massi, šolske počitnice.

Tina Maze dobitnica štirih olimpijskih kolajn in devetih s svetovnih prvenstev, je ena najboljših alpskih smučark vseh časov. Uradno se je upokojila na mariborski Zlati lisici v začetku leta 2017, neuradno pa že sezono prej, ko je proti Anni Fenninger (danes Veit) na zadnji tekmi izgubila boj za veliki kristalni globus. Naslednje leto februarja je povila hčerko Anouk, potem ko je imela prej kar nekaj zdravstvenih težav, danes pa... Potem, ko se je umaknila iz alpskega smučanja, je ostala aktivna na družbenih omrežjih in do svojih sponzorjev oziroma do podjetij s katerimi je sodelovala že v času aktivne smučarske kariere. Pred časom je dejala, da je lahko izjemno srečna, da je imela možnost, da je s hčerko preživela njeno zgodnje otroštvo, toda... Počasi bo morala pretrgati popkovino, saj bo Anouk naslednje leto že zakorakala v prvi razred. V šolo. Res, kar težko je verjeti, da čas tako hitro beži. Še 'včeraj' je Tina navduševala na belih strminah, 'jutri' pa bo pospremila hčerko na prvi šolski dan.

Članki iz rubrike