kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 27.04.2020 11:10:41

STARŠI, STE IDIOTI?! Športniki ostro proti TEM PRIZOROM gneče na igriščih! Ni nam pomoči ... (foto)

V Španiji je ogromno prahu dvignil prvi dan, ki je dovoljeval sprehode otrok.

Španija je z včerajšnjo nedeljo prvič dovolila izhod otrok iz stanovanj - dotlej so smeli na prosto le odrasli, pa še to zgolj v službo ali v trgovino. No, odslej je dovoljeno enemu staršu peljati svojega otroka ali svoje otroke na sprehod, otroci lahko s seboj vzamejo tudi kolesa, skiroje, žoge ali igrače, vendar pa se ne smejo družiti. Veliko jih je navodila upoštevalo, no, prav tako veliko pa je sprehod otrok izkoristilo za druženje - tako druženje odraslih kot druženje otrok. 

Nogometaša Raya Vallecana Oscar Valentin in Antonio Luna sta tako v svoji madridski četrti posnela pravo gnečo na otroških igriščih, kjer so se otroci zabavali in družili, starši pa so vse skupaj izkoristili za čvekanje - kot da bi bilo vse normalno. "Kakšni sprehodi so to?! Pogledam na ulico in vidim tole - odgovornost na ničli. Spet delamo napake in potem se bomo čudili, ko bomo ostali zaprti. Ni nam pomoči," je zapisal Valentin in objavil svoj posnetek, Luna pa je ob svojem posnetku dodal: "Da, potrjeno je - čisti idioti." 

Oster je bil tudi košarkar Barcelone Pau Ribas, ki je podoben prizor posnel v Barceloni. "Virusa ni več?" se je sarkastično vprašal. Nogometaš Deportiva pa je ob prizoru iz svoje la Corune zapisal: "Očitno bi naredili manj škode, če bi otrokom dovolili, da na ulice odidejo sami. Zagotovo bi se obnašali bolj odgovorno.  

EWiJZqsXYAErbli

Značke: španija, otroci

Članki iz rubrike