Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
1 27.04.2020 11:10:41

STARŠI, STE IDIOTI?! Športniki ostro proti TEM PRIZOROM gneče na igriščih! Ni nam pomoči ... (foto)

V Španiji je ogromno prahu dvignil prvi dan, ki je dovoljeval sprehode otrok.

Španija je z včerajšnjo nedeljo prvič dovolila izhod otrok iz stanovanj - dotlej so smeli na prosto le odrasli, pa še to zgolj v službo ali v trgovino. No, odslej je dovoljeno enemu staršu peljati svojega otroka ali svoje otroke na sprehod, otroci lahko s seboj vzamejo tudi kolesa, skiroje, žoge ali igrače, vendar pa se ne smejo družiti. Veliko jih je navodila upoštevalo, no, prav tako veliko pa je sprehod otrok izkoristilo za druženje - tako druženje odraslih kot druženje otrok. 

Nogometaša Raya Vallecana Oscar Valentin in Antonio Luna sta tako v svoji madridski četrti posnela pravo gnečo na otroških igriščih, kjer so se otroci zabavali in družili, starši pa so vse skupaj izkoristili za čvekanje - kot da bi bilo vse normalno. "Kakšni sprehodi so to?! Pogledam na ulico in vidim tole - odgovornost na ničli. Spet delamo napake in potem se bomo čudili, ko bomo ostali zaprti. Ni nam pomoči," je zapisal Valentin in objavil svoj posnetek, Luna pa je ob svojem posnetku dodal: "Da, potrjeno je - čisti idioti." 

Oster je bil tudi košarkar Barcelone Pau Ribas, ki je podoben prizor posnel v Barceloni. "Virusa ni več?" se je sarkastično vprašal. Nogometaš Deportiva pa je ob prizoru iz svoje la Corune zapisal: "Očitno bi naredili manj škode, če bi otrokom dovolili, da na ulice odidejo sami. Zagotovo bi se obnašali bolj odgovorno.  

EWiJZqsXYAErbli

Značke: španija, otroci

Članki iz rubrike