dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

veronika ročeva Svet24.si

FOTO: "Otroci so umrli tu"; Rusinja z razgaljenimi...

nebesni svod Petisvet.si

Tedenski horoskop od 17.6. do 23.6. 2019

marjan šarec Svet24.si

Poslanci sprašujejo, Šarec odgovarja: S takšno ...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

nu
nu
1 22.05.2019 12:55:55

ČISTA NORIŠNICA! V Ljubljani vplačal stavni listek, danes je bogatejši za 20 tisočakov (FOTO)

Profimedia
Pet nogometnih tekem, vse so bile odigrane včeraj in neverjetni stavni listek, ki je srečnežu prinesel, skoraj dveletni povprečni zaslužek in odnesel kakšno leto življenja.

Na stavni listek GOL NAPOVED, kjer ne gre za napovedovanje tipa, ampak števila doseženih zadetkov, je hazarder uvrstil pet tekem in potem za vsakega od desetih ekip določil, koliko zadetkov bo dosegel. Če je izbral več možnosti (Za Vitesse je, denimo, predvidel, da bo dosegel 0, 1, 2, 3 ali 4 zadetke), je to dvignilo znesek vplačila.

Stavec je resnici na ljubo pokril kar veliko kombinacij, pri nekaterih klubih pa je izjemno tvegal - Groningenu je tako prisodil točno en zadetek, bolgarskemu Beroeju pa nobenega.


dobitek


Pozno popoldanske oziroma večerne tekme so se na koncu z nekaj drame izšle po njegovih (ali njenih) željah. Moštvo iz Stare Zagore v 90 minutah ni doseglo zadetka, Groningen pa je - potem ko je Vitesse, tudi z dvema zadetkoma Tima Matavža, hitro povedli s 3:0 - pot do gostujoče mreže našel devet minut pred koncem srečanja. Skratka, drama. Drama s srečnim koncem.

Dobitek je zajeten. Ena petica, 20 štiric in 156 trojk skupaj pod črto pomeni po odbitku davka natančno 20.299,38 evrov.

Značke: stave, dobitek

Članki iz rubrike