dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

veronika ročeva Svet24.si

FOTO: "Otroci so umrli tu"; Rusinja z razgaljenimi...

nebesni svod Petisvet.si

Tedenski horoskop od 17.6. do 23.6. 2019

marjan šarec Svet24.si

Poslanci sprašujejo, Šarec odgovarja: S takšno ...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 22.05.2019 09:42:19

Zadnja priložnost: kako do vstopnic za RAZPRODANO Aktualovo Roštiljado 2019?

Darko in Miha bosta pekla legende z Aktualove Roštiljade 2019!
Promocijsko gradivo
Žar legendi Darko Klemen in Miha Brajnik, se iz malih ekranov selita na radio Aktual in na oder Aktualove Roštiljade 2019. Kaj sta nam zakuhala tokrat?

Letos bo ljubljansko Kardeljevo ploščad ponovno tresla Aktualova Roštiljada 2019, ki bo v petek, 31. maja 2019, vse od 16. ure dalje, postregla z atraktivnim dnevnim dogajanjem in velikim naborom slovenskih ter hrvaških glasbenih imen, ki bodo poskrbeli za noro zabavo do jutranjih ur.

Nastopili bodo DJ, ki zabava vse generacije – DJ Dady, fenomenalni Mark Zebra, nora Aktualova Galama, zapeljiva Natalija Verboten, nepozabni Djomla KS, vroča Ines Erbus, energična Tanja Žagar, osvajalec ženskih src Luka Basi, legendarni Pop Design, kralj zabave Jasmin Stavros in največji Aktualov prijatelj, Dražen Zečić.

ŽAR Legende bodo poskrbele za ROAST Aktualovih legend!

Na dogodku, ki bo minil v duhu dišečih dobrot z žara, pa zagotovo ne smeta manjkati niti vrhunski Žar legendi z malih ekranov - Miha Brajnik in Darko Klemen. Tokrat bosta obiskovalcem Aktualove Roštiljade 2019 in poslušalcem radia Aktual zakuhala nekaj prav posebnega v njunem slogu.

FB828x315_txt

Simpatičen par, ki gledalce navdušuje v oddaji Žar Legende, bo postregel s pravim 'roastom' oziroma žarjenjem legend z Aktualove Roštiljade. Ta in naslednji teden poslušajte radio Aktual, kjer bosta žarila Tanjo Žagar, Jasmina Stavrosa in druge nastopajoče legende ter glasujte za najboljši roast letošnje Roštiljade in si tako priborite atraktivne nagrade, ki jih je za vas pripravil Lidl Slovenija!

Osvojite lahko kar dve vstopnici za RAZPRODANO Aktualovo Roštiljado 2019 in vroč komplet Lidlovih pripomočkov za žar, s katerimi boste tudi sami postali Žar Legenda! 

Sodelujete lahko na www.rostiljada.si! 

Članki iz rubrike