uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

DŠNS
DŠNS
0 30.11.2018 09:59:22

Ko se združita ŠPORT in LEPOTA: Pred vrati izbor za Miss športa, dekleta že NAVDUŠUJEJO javnost

miss-sporta.si
Pred vrati je izbor za Miss športa 2018.

Finalna prireditev Miss športa Slovenije 2018 bo v nedeljo, 2. decembra, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma. Petnajsta prireditev bo letos tretjič potekala v organizaciji Društva športnih novinarjev Slovenije in prav tako tretjič v Cankarjevem domu. Na finalni prireditvi bo nastopilo dvanajst finalistk, eni izmed njih pa bo pokal predala lanska zmagovalka, atletinja Manca Šepetavc.

"Na avdicijah smo iskali najbolj komunika­tivna, samozavestna, energična in v zdrav način naravnana dekleta, s katerimi smo želeli sestaviti ekipo Miss športa Slovenije 2018. Glede na to, da je lepota relativna in njen pomen velikokrat zlorabljen, bi želela poudariti, da iščemo punco, ki svoj zdrav, aktiven in pozitiven način življenja širi med soljudi. Da je zgled in nam kaže, kako si lahko vsak uredi uravnovešen življenjski slog," je dejala vodja Anabelle Ann Logar. Prav tako se ji zdi izjemno pomembno, da se dekleta med seboj podpirajo, si pomagajo in postanejo ekipa, pa čeprav je to tekmovanje in bo naziv osvojila samo ena. "Življenje se nam velikokrat zdi tekmovanje, zato je prav, da vedno spoštujemo tako sebe kot tudi ostale ter si pomagamo med seboj. Namesto da vidimo le konkurenco, poskusimo videti v drugem tudi inspiracijo in prijateljico. Vse to skupaj prinese veliko bolj zdrav odnos in dobro počutje v družbi. Verjamem, da imajo vse finalistke navedene lastnosti in razmišljanje, da bomo to zgodbo gradili skupaj naprej ter jo širili. Naša prepričanja in vizijo pa izjemo lepo dopolnjuje in podpira Zavarovalnica Adriatic Slovenica z brandom Migimigi," je dodala Logarjeva.

Naše dolgoročno poslanstvo je prispevek h popularizaciji športa, tudi rekreativnega. Finalistke, ki so istočasno tudi ambasadorke športa, s svojim dobrim zgledom navdihujejo ostale, da začnejo živeti bolj zdravo in aktivno," je izpostavil soorganizator prireditve Vojko Vučković.

Voditelj prireditve bo Uroš Bitenc, nastopajoči pa pevci Rok Trkaj, Antea Bitenc in Bojan Cvjetićanin. Priprave na finalno prireditev so se začele že v oktobru s prvo javno pred­stavitvijo v Klubu Cankarjevega doma. Od takrat naprej so finalistke vsak četrtek vadile v Fitnesu 4P. Na vajah so se posvetile predvsem skupni plesni točki s koreografinjo Kim Germ. Skupina Sij je pripravila pokale za najboljše štiri v obliki stilizirane šahovske kraljice, ki jim ostanejo v trajni lasti.Vsem ostanejo v celoti tudi športna oblačila Hummel, obutev Pepe­jeans, oblačila Modiane, Kingsbox športni pripomočki ter Schwarzkopf lasna kozmetika. Materialne nagrade najboljšim so namenili tudi Collegium Mondial s tednom zimskih in poletnih počitnic, Mass z obutvijo, Nara Camicie s srajčkami, Hotpoint z brezžičnimi polnilci, vse finalistke je nagradila tudi domačija Knez, zmagovalka pa dobi še darilni bon v vrednost 1200 evrov viažistk Nillandie.

Organizatorji že vrsto let sodelujejo s pod­jetjem Profil, pri katerem so imele finalistke individualne pogovore, na katerih so testirali njihovo splošno razgledanost in komunika­tivnost. Pred prireditvijo, ki jo je poleg ostalih omogočil tudi Derby in katere scenograf je bil Ivo Koritnik, so bila tudi številna snemanja in fotografiranja. Vse fotografije so nastale pod okriljem fotografa Reneja Knapiča, pro­mocijski video spot pa je pripravila ekipa Ekvisuals. Za videz finalistk so poskrbele vizažistke iz lepotnega studia Nillandia, ki so pomagale tudi na zaključni prireditvi, za frizure pa je poskrbel Zoran Hair Spa z lasno kozmetiko Schwarzkopf. Na pogostitvi po prireditvi so sodelovali Mia catering, Pernod Ricard, pivo­varna Hirter ter Radenska.

Seznam finalistk si lahko ogledate tukaj!

Spletno glasovanje za Miss športa Slovenije je aktivno še do konca sobote, 1. decembra.

Članki iz rubrike