Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 19. julija

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

Zbiranje zamaškov Ignac Fabjanič Svet24.si

Habjanič našel rešitev za dobrodelne zamaške

Damjan Murko Njena.si

Damjan Murko redko spi doma

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

/
/
0 29.11.2018 11:37:09

HELENA BLAGNE - ‘TI BOŠ VEDNO PRVI’

Helena Blagne
Dejan Nikolič
Dvorana Tivoli: 8. decembra

Helena Blagne, je glasbenica in umetnica, ki navdušuje z izjemnim glasom ter edinstvenim, karizmatičnim pristopom h glasbi.  Ljubljenka slovenskih src bo na edinstvenem koncertu z razširjeno glasbeno zasedbo in novo vizualno podobo med drugim predstavila uspešnice iz prihajajočega novega albuma. Na odru se ji bodo pridružili številni glasbeni gosti: Marko Hatlak band, Elvis Jackson, Kvatropirci, Sopranos, Manca Špik in Raay.
Koncert bo prava poslastica za vse Helenine oboževalce – s številnimi  vizualnimi presenečenji in spektakularno scensko postavitvijo se bo sobotni decembrski večer zagotovo za vedno zapisal v trajen spomin mnogim ljubiteljem slovenske glasbe.
Helena Blagne se je lansko leto po enoletnem ustvarjalnem premoru v velikem slogu vrnila na slovensko sceno s skladbo o brezpogojni ljubezni, ‘Ti boš vedno prvi’ in se hipoma zasidrala v številna srca ter osvojila zavidljivih 1,500.000 ogledov na YouTubu, skladba pa je dosegla prva mesta na slovenskih radijskih postajah.
Pika na i v njeni karieri so vedno razprodani koncerti, njen največji koncertni podvig je razprodana dvorana Stožice. Tako se je Helena zapisala v zgodovino kot prva slovenska glasbena izvajalka, ki ji je uspel ta veliki dosežek.  

Helena Blagne1
Promo


Helena Blagne je najbolj uspešna slovenska pevka vseh časov, doma in po svetu je namreč prodala več kot dva milijona plošč. Mejnik, ki ga je postavila, je za vse mlajše generacijo popolnoma neulovljiv, saj si težko predstavljamo izvajalko, ki bi tako zelo zaznamovala slovensko glasbeno sceno. Zmagovalka mnogih festivalov (MMS, Splitski festival, Makfest, Ohridski festival, Eurofest) je v karieri uprizorila že preko 4000 koncertov in nastopov.
Njeno umetniško vodilo je bilo vedno predstaviti glasbo na najvišji možni ravni ter ob tem očarati občinstvo, kar ji je vedno uspelo. Kakovost vedno prepozna tudi njeno občinstvo – Helena je v občudovanja vredni karieri izdala preko 20 albumov, vstopnice za njene koncerte pa so vedno razprodane.


OKVIR
CENE VSTOPNIC
EARLY bird cene vstopnic do razprodaje razpoložljivih. Za VIP parter veljajo redne cene vstopnic.
PARTER early bird: 25 EUR
TRIBUNA VZHOD early bird: 25 EUR
TRIBUNA ZAHOD early bird: 25 EUR
VIP PARTER redna cena: 34 EUR
VIP PARTER JUG redna cena: 31 EUR

Značke: helena-blagne, tivoli

Članki iz rubrike