Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 28.11.2018 01:19:19

NI ZA MLAJŠE OD 18 LET! Nocoj s Crveno zvezdo prvi korak Neapeljčanov na poti do ORALNEGA SEKSA (foto)

Spoznajte italijansko starleto Paolo Saulino, ki se rada razgali, še rajši pa provocira. Zdaj se je obregnila ob nogometaše Napolija.

Neapeljčane jutri čaka domače srečanje v ligi prvakov s Crveno zvezdo. V tem tekmovanju jim gre sicer dobro, saj so v skupini, v kateri sta tudi Liverpool in PSG, na prvem mestu, pa vendarle ne veljajo za ene od resnih kandidatov za končni naslov. No, prelestno Paolo to prav nič ne zanima in cilja najvišje.


Že pred časom je vsem, ki so na referendumu o ustavnih reformah obkrožili NE, obljubila oralni seks. Tistim, ki so se javili, naj bi obljubo celo izpolnila. Prav takšno nagrado je obljubila tudi nogometašem Napolija, le da imajo ti precej težjo nalogo - osvojiti morajo ligo prvakov. No, še nekaj težkih korakov jih deli od tega cilja, danes pa bodo lahko na tekmi z Beograjčani storili prvega - do oralnega seksa.

Paola ima na Instagramu 400 tisoč sledilcev, ki vsakodnevno radi spremljajo njene provokativne fotografije. Profil so ji zaradi sporne vsebine že večkrat zaprli, vendar dekle se ne da. Pravzaprav ne razume, kaj je s tem narobe. "Že dva tedna imam blokiran račun na Instagramu in to brez razloga. To se je dogajalo že prej, trajalo je en teden, v obrazložitvi pa je pisalo, da je razlog eksplicitna vsebina," pravi starleta.

Značke: paola-saulino, napoli

Članki iz rubrike