Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
0 18.04.2018 11:54:46

Dobrodelni tek Kardeljeve ploščadi

Vsakoletni dogodek Kardeljeve igre je letos dobil dobrodelno noto. Študentske organizacije Fakultete za družbene vede, Pedagoške, Ekonomske in Upravne fakultete so združile moči pri organizaciji Dobrodelnega teka Kardeljeve ploščadi.

Startnina za udeležence predstavlja prostovoljni prispevek. Z dogodkom želijo študentske organizacije zbrati čim več sredstev, s katerimi bodo otrokom iz socialno šibkejših okolij omogočile brezplačne počitnice na morju.

ZA KOGA ZBIRAMO?
Organizatorji se se povezali z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS), ki si v sklopu humanitarnega programa Pomežik soncu® prizadeva na morje peljati čim več otrok in mladostnikov iz socialno ogroženih družin. Tako jim omogočijo teden brezskrbnosti, ko lahko odmislijo težave, ki jih prinaša socialna stiska, stkejo nova prijateljstva in odkrijejo svoje potenciale.

KDAJ IN KJE?


Dogodek bo potekal 24. aprila 2018 ob 16. uri na Kardeljevi ploščadi. Prijave že potekajo, in sicer se zbirajo prek prijavnega obrazca na: https://bit.ly/2IZxbif.

POTEK DOGODKA
Najprej bo na vrsti pohod, nato tek na 2 km, za najbolj vzdržljive pa bo na sporedu še tek na 5 km. Dogodek bodo popestrile dodatne aktivnosti za vse tiste, ki imajo raje drugačne športne aktivnosti: zorbing, archery tag in tek čez ovire, poskrbljeno pa bo tudi za navijače. Po končanem dogodku se bo dogajanje premaknilo v sosednji Kapital.

Več informacij je na voljo na https://www.facebook.com/events/202495257014779/

Članki iz rubrike