Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
2 15.04.2018 16:59:31

Brezcu se je STEMNILO PRED OČMI! Nov hud incident: TELE žaljivke in zmerljivke vam bodo IZBULJILE OČI!

www.alesfevzer.com
Zelo hude žalitve! Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant se je spustil res nizko.

Primož Brezec je pokazal, da ima zelo kratko "zažigalno vrvico". Na njegovo mnenje ob pogovoru za MMC RTV Slovenija, se je oglasil košarkarski navdušenec, ki do Brezca ni bil prav nič prizanesljiv. In Brezec je potem bruhal iz vseh topov in to zelo žaljivo. Nekdanji slovenski igralec v ligi NBA je že na zadnji tekmi kariere pokazal, da nima veliko skupnega s športno igro. Tokrat pa je pokazal tudi to, da je njegova raven komuniciranja izjemno nizka. Kljub vsemu je Primož Brezec javna osebnost in si kaj takega ne bi smel dovoliti.

DOBESEDNI PREPIS S TWITTERJA

Svit Ribič: "Presenetilo me je, da ga nisem prej poznal." (@Primozbrezec o Markkanenu)
Mora biti pa res dober oglednik... #prepotentnež #samovšečnež #douchebag
MMC RTV Slovenija - Brezec: LeBrona Jamesa zanima samo prstan http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/liga-nba/brezec-lebrona-jamesa-zanima-samo-prstan/451889 …

Primož Brezec: Indijanac utihni da si ne boš kaj naredu! Svit?? Promeni ime prvo i onda pričaj. Douchebag ti visi med nogami. #smalldickhurts #stillneedbreestfeeding #mamasboy #shortmansyndrome

Svit Ribič: A Srebovtu si se že opraviču?

Primož Brezec: Ja debil mali takoj po tekmi. Na siso pejt prvo mal mlekca popit in pol spremljat basket in se delat pametnega. Upam da bo kateri GM v NBA prepoznal tudi tvoje vseznanje o basketu in te povabu med skavte.

Svit Ribič: Basket nikoli ni bil moj primarni poklic, niti si nikoli ne bom služil kruha s košarko, ker imam diplomo iz strojništva. Od nekoga, ki pa se ima za skavta lige NBA pa bi skoraj pričakoval, da bo poznal 7. na draftu (Markkanena). Že na EP je blestel.

Primož Brezec: PREJ GA NISEM POZNAL! Markkanena sem prvič videl na Summer League lani poleti. Nisem ga spremljal na Arizoni in na Finskem.

Primož Brezec: Kljub diplomi strojnistva (svaka čast, o strojništvu nimam pojma, zato ne komentiram tvojega dela), si ostal nekulturen in nisi dosegel nivoja intelektualca. Komentiraš moje delo in me osebno žališ. Z kreteni se pogovarjam kretensko, da me lažje razumes!

Svit Ribič: Ti si tisti, ki si kljub svoji višini pokazal kako majhen človek si! Če se imaš za znanega, potem sprejmi kritiko random folka, da se napaka prihodnjič ne bo ponovila, ali pa jo preprosto ne komentiraj in si misli svoje. Ni pa ta poteza edina v tvoji karieri, da bi te zaradi nje označil za prepotentneža. Namesto da se ukvarjaš z random folkom na twitterju se raje poglobi v mlade košarkaše, da se ti ne bo zgodil še en Markkanen. Čeprav verjamem da je delo mednarodnega skavta v NBA klubu enako mojemu brcanju v nedeljski fuzbal ligi.
Če sem te pa s tem tako užalil, da žališ moje ime, potem pa si oglej odzive še na preostalih družbenih omrežjih in novicah. Nisem edini, ki te kritizira. A zaradi takih dejanj si si čisto sam kriv. #peace #stopit #EnoughIsEnough

Članki iz rubrike