alenka_kosir16 Odkrito.si

FOTO: Poglejte, kaj ima doma Alenka Košir!

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 24. aprila

horoskop Petisvet.si

Horoskop: od 22.4. do 28.4.2019

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

jana in tomaz Svet24.si

Razočaranja, da gre domov, ni skrivala

03_Svetlana_Cigoj Njena.si

To je moški, ki ga ljubi zapeljiva Svetlana!

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

nu
nu
0 14.04.2018 15:39:13

SRCE SE TOPI! Neymar sedemletnico spravil do solz (VIDEO)

Neymar ima v teh dneh več časa, kot sicer. Med okrevanjem si je brez težav odtrgal nekaj sekund, da bi sedemletni deklici poslal srce parajočo sporočilo.

Sedemletna Ariana je gostovala v ameriški teve oddaji 'Little Big Shots', v kateri otroci predstavljajo svoje talente. Potem jo je v svoj studio poklical Steve Harvey, kjer je še enkrat pokazala svoje nogometne sposobnosti, voditelj pa je imel zanjo pripravljeno veliko presenečenje.

ariana


Ariana je namreč še enkrat izpostavila, da je velika navijačica brazilskega zvezdnika Neymarja. Vsakič, ko nekdo le omeni njegovo ime, postane tako čustvena, da se ji orosijo oči. Steve jo je s presenečenjem pripravil, ne le do nekaj solz, ampak do hlipajočega joka.Neymar ji je sporočil: "Zdravo, Ariana. Pošiljam ti velik poljubček. Zelo cenim tvojo ljubezen in podporo, zato ti želim dati nekaj nasvetov. Verjami v tisto, kar želiš delati! Zasleduj svoje sanje in nikoli ne odnehaj! Le od tebe je odvisno, kaj boš dosegla! Bog naj te blagoslovi. Velik poljubček za tebe in za tvojo družino. Kmalu se vidiva."

Odziv Ariane je neprecenljiv, kar dokazuje videoposnetek velikega presenečenja.

Značke: neymar, ariana

Članki iz rubrike