klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
0 14.12.2020 18:42:12

HUD UDAREC! Primorski derbi bo odigran BREZ OBEH TRENERJEV!

Jurij Kodrun
V predzadnjem jesenskem krogu so kaznovani štirje nogometaši, poleg tega pa Gorica ni edina, ki je ostala brez trenerja.

To ne pomeni, da je še en prvoligaš končal sodelovanje z dozdajšnjim šefom strokovnega štaba - Novogoričani so se razšli z Gordanom Petrićem -, pomeni pa, da bosta v primorskem derbiju med Taborom in Gorico ekipi vodila pomočnika.

Trener Tabora Goran Stanković je namreč na sobotnem srečanju z Olimpijo prejel drugi rumeni karton, tako da tokrat ne bo smel voditi svojega moštva. Poleg njega je podobna kazen doletela tudi Srđana Trailovića, ki je bil v zapisniku naveden kot predstavnik sežanske ekipe.



Od nogometašev se bodo v tem krogu hladili tudi branilec Olimpije Miral Samardžić, branilec Kopra Goran Jozinović, branilec Domžal Gregor Sikošek in branilec Tabora Klemen Nemanič.

Po odsluženi kazni pa se vračajo: Alen Krajnc (Aluminij), Dominik Mihaljević (Tabor), Rok Grudina, Semir Smajlagić (oba Gorica), Ilija Martinović (Maribor), trener Brava Dejan Grabić pa bo ob sebi na klopi vnovič imel pomočnika Mihaela Obreza.

Članki iz rubrike