Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

/
/
0 14.12.2020 14:19:31

EKIPINI FANTASY NASVETI: Pred 18. krogom pozor na TE TRI NOGOMETAŠE!

Pozor na te tri nogometaše.

Christos Rovas (Tabor) – 9,5 mio €, napadalec

Tabor čaka na papirju najlažja možna naloga. Na njihovem igrišču, ki je tako ali tako trdnjava, se bodo Sežančani pomerili s trenutno najslabšo ekipo lige, Gorico. Goričani so razglašeni, v obrambi počnejo velike neumnosti, ki jih tekmeci s pridom izkoriščajo. Vrtnice so doslej v prvenstvu prejele največ zadetkov, na 17 tekmah so žogo iz svoje mreže pobrali kar 30-krat. Napadalec Tabora Christos Rovas je v dozdajšnjem delu sezone zabil pet zadetkov, temu je dodal še dve asistenci. Proti Gorici bo imel robustni Grk priložnost, da svoj strelski izkupiček popravi. Sežančani imajo v zvezni vrsti nekaj nogometašev, ki znajo pripraviti priložnosti svojemu napadalcu. In Rovas, ki ima sicer manjše težave z realizacijo, bi znal priti v veliko lepih situacij, iz katerih bi lahko zabil gol ali dva.

Dario Kolobarić (Domžale) – 5,0 mio €, napadalec

Presenetljivo je prvi strelec Domžal Dario Kolobarić tekmo z Muro začel na klopi za rezervne nogometaše. Skupaj s še enim nevarnim napadalcem Arnelom Jakupovićem. Strateg rumene družine Dejan Djuranović je Kolobarića v Fazaneriji v igro poslal v nadaljevanju tekme in Kolobarić je znova dokazal, da je v letošnji sezoni v izjemni strelski formi. Dosegel je izenačujoč zadetek in Domžalam prinesel točko. V tem krogu čaka Domžalčane domača tekma z Aluminijem, drugo najslabšo ekipo v prvi ligi, ki je doslej prejela že 28 zadetkov. Na prvi medsebojni tekmi s Kidričani je Kolobarić zabil zadetek in dodal še asistenco, tokrat bo poskusil ponoviti vajo.

Mario Kvesić (Olimpija) – 8,5 mio €, vezist

V prejšnjem krogu je Mario Kvesić navdušil s svojim sijajnim zadetkom, ki ga je zabil Sežani. Tokrat Olimpijo vsaj na papirju čaka dokaj lahka naloga, gostujejo namreč pri svojem mestnem rivalu Bravu. Kvesić je vse od prihoda v Ljubljano nepogrešljiv člen začetne enajsterice Dina Skenderja, na tekmi s Taborom je zabil svoj prvi gol v zeleno-belem dresu in bo tako zagotovo zdaj malce razbremenjen. Na tekmi s Taborom je Kvesić tudi poskrbel za odlično globinsko podajo Đorđeju Ivanoviću, ki je stekel sam proti vratarju Sežančanov, toda izjemno priložnost je srbski napadalec zapravil. Proti Bravu bo tako Kvesić nevaren v obeh statističnih kategorijah, tako pri zadetkih kot pri asistencah.

Značke: fantasy, plts

Članki iz rubrike