Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.12.2020 08:29:53

FANTASY PLTS: NE spreglejte ... TEH šest bo ZGOLJ NA TRIBUNI!

Grega Wernig
Konec tedna je na vrsti 17. krog domačega prvoligaškega tekmovanja, zaradi kazni pa bo srečanja zgolj s tribune lahko spremljalo šest nogometašev in en član strokovnega štaba!

Po tej plati bo najbolj oslabljen štirikratni prvak, ki bo v soboto ob 13. uri gostil aktualnega prvaka iz Celja. Strateg Gorice Gordan Petrić namreč ne more računati na kapetana Roka Grudino in napadalca Semirja Smajlagića, oba sta zbrala po štiri rumene kartone. Smajlagić je doslej zabil dva gola, tako da je skupaj z Velikonjo in Oyewusijem celo najboljši strelec ekipe.

Olimpijo po remiju v Celju doma čaka obračun s Taborjem in tudi tega bo odigrala brez (zdaj že bivšega kapetana) Mirala Samardžića, ki je bil izključen v 14. krogu na gostovanju v Domžalah. Tudi gostje ne bodo prišli v popolni postavi, zaradi štirih rumenih kartonov bo manjkal Dominik Mihaljević.



Mariborčani bodo v derbiju kroga gostovali v Kopru, kjer jim ne bo mogel pomagati steber branilske vrste Ilija Martinović. Črnogorec je na zadnji tekmi z Gorico že v uvodnih 12 minutah prejel dva rumena kartona in predčasno končal srečanje.

Kidričane po domačem porazu z Muro in menjavi trenerja - Slobodana Gruborja je nasledil Oskar Drobne - čaka domača preizkušnja z Bravom. To pa bodo morali oddelati brez kaznovanega Alena Krajnca, ki je zabil zadnje tri gole rdeče-belih. Na omenjeni tekmi pa bo oslabljen tudi strokovni štab gostujoče zasedbe. Ob trenerju Dejanu Grabiću tokrat namreč ne bo njegovega pomočnika Mihaela Obreza, ki je na sredinem srečanju z Domžalami prejel drugi rumeni karton.

Članki iz rubrike