Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

/
/
0 14.12.2020 14:34:32

Pomembne informacije za igralce FANTASYJA: Kdo NE BO IGRAL v 18. krogu?!

Kdo ne bo igral v 18. krogu?

BRAVO – OLIMPIJA

Pri Bravu zaradi poškodbe tudi tokrat ne bo Žana Trontlja, pri Olimpiji Miral Samardžić nima pravice nastopa zaradi rumenih kartonov, Eric Boakye bo manjkal zaradi zdravstvenih težav, Nika Kapuna in Vitje Valenčiča ne bo zaradi poškodbe.

TABOR – GORICA

Kraševci se bodo primorskega obračuna lotili brez trenerja Gorana Stankovića na klopi. Zaradi dveh rumenih kartonov bo dogajanja na igralni površini spremljal s tribune, prav tako kot predstavnik ekipe Srđan Trailović. Na zelenici bo Tabor brez kaznovanega Klemna Nemanića, nastop Jana Koprivca je vprašljiv, manjkal bo tudi Mario Zebić. Štirikratni prvaki imajo na voljo vse razpoložljive moči.

CELJE – KOPER

Pri aktualnih prvakih ne bo Luke Kerina, Lana Štravsa in Gašperja Koritnika, Denis Marandici se je po dolgi odsotnosti v Novi Gorici vrnil na klop. Koprčani pretiranih zdravstvenih preglavic nimajo, zaradi štirih rumenih kartonov pravice nastopa nima Goran Jozinović.

DOMŽALE - ALUMINIJ

Pri Domžalah so lahko poškodovani Slobodan Vuk, Gaber Dobrovoljc, Mattias Käit in Tilen Klemenčič, Tibor Gorenc Stanković se je v preteklih dneh badal z virozo, v kadru prav tako ne bo Predraga Sikimića. Kidričani bodo spet lahko računali na vročega Alena Krajnca, ki je odslužil kazen, zaradi poškodbe ne bo Lucasa Horvata.

MARIBOR – MURA

Pri Mariboru še dolgo časa ne bodo mogli računati na poškodovanega Nemanjo Mitrovića, še nekaj časa se bo zaradi pozitivnega dopinškega testa hladil Martin Milec. Tako kot na že nekaj tekmah, v soboški zasedbi zaradi poškodb ne bo Alena Kozarja, Matka Obradovića, Marina Karamarka, Staniše Mandića in Renata Simića.

Članki iz rubrike